2777
2789
عنوان

شوهر

343 بازدید | 12 پست

به اصرارمن قرارشد‌شوهرم شب یلدابریم بیرون. وسایل آماده گذاشتم. گوشتم درآوردم یخش با بشه. ازسرکاردیرتراومد. مادرش ایناهم2سیخ کباب آوردن من یه لقمه خوردم. بعدگفت بریم آماده شدم ولی قبلش مرغوگذاشتم سرجاش. نیم ساعت معطلم کرد بعدگفت مگه وسیله برا کباب نمیاری گفتم دیگه خوردیم خب. گفت لجبازی. بعدشم گفت لباساتو درارنمیتونم برم. منم باناراحتی خوابیدم. هنوزم باهم حرف نمی‌زنیم. ازدستش خیلی ناراحتم ازاولش دل نمی‌داد بریم. حتی یه هندوانه هم برا یلدا نگرفت. بلندمیشه میره سرکار تاشب کاری به هیچی نداره منم بایه بچه سروکله میزنم تاشب. خسته شدم

نه بايد لج ميكردي بخاطر خودت كه شب خراب نكني منم شوهرم سركار بود اومد خونه من همه وسايل اماده كردم چيدم تا ميتونست خورد بعدم بيهوش شد از خستگي

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

عزیزم اصلا نگران نباش که لنگه ی شوهرتو من دارم. که البته اون به تفریح خودش میرسه بمن میگه شب هوا سرده بچه ها مریض میشن تو نمیتونی بیای. بعدم با رفیقاش میره خوشگذرونی. منم از صبح تا شب تو خونه تنها. روزام سرکاره که نمیشه بیرون بریم. پولم ندارم بخوام خودم برم خریدو اینجور چیزا دیگه مجبورم بسوزمو بسازم بلکه خدا خودش یه نیم نگاهی به زندگیم بکنه

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وا چرا اينجوري كرد

همه مردا خستن ولي دليل نميشه ، يشب بوده وظيفش اين بوده كه زن و بچشو شاد كنه هرشب كه نخاستي ببرت

بعضي مردا ديگه واقعا شورشو دراوردن

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

مگه شب یلدا تو اون سرما کسی بیرون میره.وظیفه شما بود هر چی از دستتان برمیاد برا شام و بعدش آماده میکردی و خانواده رو دور خودت جمع میکردی.آخه شبی که همه دور هم هستند و خیابان خلوته میرن بیرون  

مگه شب یلدا تو اون سرما کسی بیرون میره.وظیفه شما بود هر چی از دستتان برمیاد برا شام و بعدش آماده میک ...

چیزی نداشتیم. خودش برا خونه میگیره. بهش گفتم پول بده برا یلدا وسیله بگیرم نداد