2777
2789
عنوان

خط لبخند!!!

334 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

کسی هست که با روش های خونگی "بدون رفتن به دکتر پوست" خط لبخندشو از بین برده باشه؟؟ تجربه ای دارین در این زمینه؟؟ اصلا این راه هایی که تو اینترنت گفته تاثیر داره؟ اگر کسی امتحان کرده و جواب گرفته خیییلی ممنون میشم بهم بگه.

دوتا خط باریک کنار لباته😊

دیدی آسرایی هم دوست داره 😆 ولشون کن😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز لپاتو پر از باد کنو نگه دار .روزی چند بار ! شنیدم از بین میره یا اینکه حداقلش بدتر نمیشه 😂 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چندسالتونه؟

۱۹ ...فقط یه طرف لبم یه خط باریک دارم اذیت میشم ...اونم بنظرم شاید بخاطر این باشه زیاد از وکس استفاده میکنم داغه خراب میکنه پوستو ...و اینکه خیلی تا حالا واسه کرم ضدآفتاب هزینه کردم مخصوصا تابستونا ولی استفاده نمیکنم یادم میره یا حوصله شو ندارم

۱۹ ...فقط یه طرف لبم یه خط باریک دارم اذیت میشم ...اونم بنظرم شاید بخاطر این باشه زیاد از وکس استفاد ...

وای هنوز که خیلی زوده،موم ننداز ،ازنخ اصلاح استفاده کن برا پوست خیلی خوبه ورزشه پوسته،کلا موا‌د شیمیایی پوست و خراب میکننه ،همش کلک پوله,دکترمتین تو شبکه سلامت میگفت دوهفتع روزی سه بار دنبه بزنید معجزه میکنه،امتحان کن نتیجشم بع من بگو گل گلی 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
وای هنوز که خیلی زوده،موم ننداز ،ازنخ اصلاح استفاده کن برا پوست خیلی خوبه ورزشه پوسته،کلا موا‌د شیمی ...

آره پشیمونم یه مدت طولانی از موم استفاده کردم ....باشه عزیزممم حتما استفاده میکنم بهت میگم ...مرسی که گفتی مهربون

بچه ها هيشكي راه حلي نداشت ديگه؟؟آخه منم خط لبخند دارم ولي ميترسم ازبوتاكس و اينا استفاده كنم دنبال ...

شنیدم استفاده ی مداوم از بایواویل خوبه ...تازه گرفتم که استفاده کنم 

چي؟؟ايني كه ميگي چي هست؟

عزیزم یه روغنه که داروخانه ها دارن به اسم bio-oil...فواید زیادی داره ...تو نت سرچ کن بازم ....کلا برای ترک های پوستی و یا چین های پوست اگه مدوام استفاده کنی و جدیت به خرج بدی ، تاثیرداره