دخترم یک هفته اس گلاب به روتون اسهال شده همه کار کردم خوب نشده امشب پودر پلانتاژل خریدم ولی میگه تلخه نمیخورم میشه یه کم نبات قاطیش کنم یابایه چیزی ترکیبش کنم
دکتر بردین که علتش رو بفهمین شاید ویروسی نیست و حساسیت داره بچه
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
[QUOTE=77658428] بله دوبار بردمش دکترش گف ویرسیه بهش کیدی لایت داد پنج تا خورده باز اسهال داره ادل باتهوع بود الان
ابمیوه اصلا بهش نده بدترش میکنه. موز و سیب بهش بدین و کته ماست اگه هم بتونی ارد بلوط از عطاریا بگیری بهش بدی بخوره زودی خوب میشه
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !