2777
2789
عنوان

بازم یه خیانت

391 بازدید | 21 پست

یکی از دوستام واسه اینکه بفهمه شوهرش با خواهرش و مادرش چه حرفایی میزنن توی گوشی شوهرش برنامه ضبط مکالمه رو نصب کرد، بعد یه مدت فهمید که ای دل غافل این بی شرف با چندتا زن بیوه😑😕😡و شوهردار حرف میزنه با بعضیاشونم رابطه داشته ولی طفلکی یه مدت به روی شوهرش نیاورد، بعد یه مدت شوهرش داشته میرفته مسافرت کاری باهاش دعواش شده بود سر پول دادن، اینم سرریز شده بوده و هرزه بازیاشو به مرتیکه گفته بود اونم ماتو مبهوت شده بوده ولی دوستم بهش نگفته بود که از کجا فهمیده کاراشو( از ضبط مکالمه) ، خلاصه شوهرش با همون وضعیت راهی سفر شده بود، بعد برگشتنش که خواسته بشینه با شوهرش حرف بزنه ، گوشی شوهرشو گرفته بود ازش و چک کرده بود و دیده بود که سفرکاریش هم بایه زن شوهردار تو پارک و همچنین با مستاجر برادرش که بیوه س حرف زده، به شوهرش گفته بود چون با اینکه تذکر دادم باز رفتی سراغ همون کارا واسه همون من طلاق میگیرم تو هم برو  با خیال راحت به کثافت کاریات برس ، الان کارشون به دادگاه کشیده ، هرروز هزارتا پیام میفرسته و التماسش میکنه که برگرده ولی این قبول نمیکنه، خدا رو شکر که بچه ندارن وگرنه کار مریم تو دادگاه سخت بود،خاک تو سر شوهرش دوستم اونقدر خوشگلو خوشتیپو دختر پاکی بودا😐😐😐😐

مین شوکور چوک شوکور سنی بانا ورنع😎😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری ضبط مکالمه شوهرش رو از دور کنترل میکرده؟ 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
تخیلی نیس؟ضبط مکالمه تو گوشی نصب باشه ک طرف سه سوته میفهمه چطو نفهمیده این😟

هر روز میخوند و مکالماتشو پاک میکرده ، برنامشو پنهان کرده بود تو گوشی ، خودشم شوهرش گوشی رو خیلی دستکاری نمیکرد و فقط در حد تماس وپیام دادن از گوشیش استفاده میکنه

مین شوکور چوک شوکور سنی بانا ورنع😎😍

یه برنامه هست که اگه مخفی کنی هیچکس نمیفهمه مگر اینکه نمایش برنامه های پنهان شده رو بزنی. منم داشتم روگوشیم 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنین.لایک کنین منم براتون میفرستم.ممنون🙏🙏❤❤
هر روز میخوند و مکالماتشو پاک میکرده ، برنامشو پنهان کرده بود تو گوشی ، خودشم شوهرش گوشی رو خیلی دست ...

اصن پنهانی نیست چون تایمی که داری حرف میزنه ارمش میاد بالای صفحه حالا هرکاریشم ک بکنی بعدشم اخر مکالمه میزنه ک پیام شما ضبط شد بازم هرکاریش ک بکنی

ندونم والا خدا خودش کمکش کنه

یک عدد ورزشکار😀💪💪💪💪