2777
2789
عنوان

با شوهرم لج کردم

483 بازدید | 35 پست

بهش گفتم بیا بریم دکتر جدی پیگیری کنیم برای بارداری هی بهونه کرد یه از اسپرم میخواست بده ۳ ماه طول کشید بره اخرسر بهش گفتم بچه دار شدن اقدام دوطرفه اس تا زمانی که نخوای و همراهی نکنی منم بیخیال میشم ولی بچه ها من خیلی غصه میخورم از طرفی سنمون هم بالاست ۳۵ سال داریم هردو نمیدونم چیکار کنم

میگه دست خداست منم سپردم به خدا 

امشب بهم گفت هرروز دارم غصه میخورم خدا بهم بچه نمیده منم هیچی جواب ندادم 

اطرافیانم جالبه تو سه ماه گذشته همشون باردار شدن امروز دوستم صدای قلب بچشو فرستاد دیدم شوهرم خیلی رفت توفکر تا اینکه امشب گفت خیلی غصه میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما دنبالش بیوفتین فعلا لج نکن خودت برو دکتر ببین چی میگه منم 27سالمه و میگم سنم بالاست شمام نزار سنت بیشتر بشه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بدون لج و منطقی باهاش برخورد کن دختر خوب

فردا وقتی همه چیز خوبه و سر کیف هستید بهش بگو که تو هم خیلی غصه می خوری مثل اون  و اگر دلش مثل تو بچه می خواد باید با هم و بدون گفتن به نفر سومی شروع به پیگیری درمان کنید که اگر شد که الحمدلله و اگر نشد بگید خودمون نخواستیم 

دست سازه های من : @annabkala
چرا انقدر خودتونو زجر میدید واسه مشکلی که قابل درمان و حل هست ...بعدم واقعا مگه مسابقه دو ماراتن هست ...

اخه باید بیاد دکتر و همکاری کنه یه ازمایش اسپرمو ۳ماه بهونه اورد تا رفت

چه دلیلی داره ؟؟؟قطعا یه دلیلی داره 

والا نمیدونم میگه بدم میاد دوس ندارم ازمایش اسپرم داد رفت دکتر که اونم بهش ویتامینو اینا داد گفت اگه تا ۴ ماه خانومت باردار نشد سونو بده و یه از اسپرم دیگه که نشد در ضمن سیگار هم میکشه و هربار که میکشه انگار تیر میزنن تو قلبم اوایل گفتم مگه دکتر نگفت نکش ولی کو گوش شنوا هربار که پری میاد من گریه میکنم و میگه عزیزم وقت بگیر بریم دوروز که میکذره نظرش عوض میشه اصلا دلم خون به خدا