2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر من خوبه کار میکنم عین یه دختر.خیلی هم دوس داره😅 بهم میگه من سه تا دختر دارم عروسمم دخترمه ...

منم همیشه تعریف میشنوم از مادرشوهرم خیلی هم دوسم داره، اما من گاهی رنجیدم

منم اولاش همینو میگفتم

عزيزم من عقد هستم از اولشم كاري باهاش نداشتم چون اخلاق همسرمو ميدونم هميشه و همه جا طرف من بوده و كافيه بگن رقيه اين كارو كرد خون بپا ميكنه كه حق نداريد حرفي بهش بزنيد مادرشوهرمم ميدونه همسرم خيلي رو من حساسه كلا مهربونه شخصيتش اينو از رفتارش با جاريم ديدم كه واقعا خيلي خانم هست كاري باهام نداره 

هفته ي يبار ميده ميرم هميشه شام خوب ميزاره اكثرا برام كادو ميخره مريض باشم فوري مياد عيادتم وسط هفته زنگ ميزنه من كلا دوري و دوستي هستم باهاشون 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خدانکنه ایشالا ک مشکلت حل میشه گلم

ممنون عزيزدلم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
عزيزم من عقد هستم از اولشم كاري باهاش نداشتم چون اخلاق همسرمو ميدونم هميشه و همه جا طرف من بوده و كا ...

بهترین کارو میکنی گلم،واقعا بعضیام اگ چیزی میگن بی منظوره و فک میکنن عروسم جای دخترشونه،دقیقا مث شوهرمن،کسی ناراحتم کنه قیدشو میزنه ب همه ام ثابت شده

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕
عزيزم من عقد هستم از اولشم كاري باهاش نداشتم چون اخلاق همسرمو ميدونم هميشه و همه جا طرف من بوده و كا ...

منم شوهرم پشتم هست..میدونن نباید چیزی بگن که خیلی...😂در کل خودشونم بدجنس نیستن

بهترین کارو میکنی گلم،واقعا بعضیام اگ چیزی میگن بی منظوره و فک میکنن عروسم جای دخترشونه،دقیقا مث شوه ...

قبل از عقدم مخالف بود چون تو خانوادشون همه سنتي ازدواج كردن ولي با اينكه مخالف بود بازم سنگ تموم گذاشت برام بعد عقدم كلا رفتارش بهتر و بهترتر شد الانم هميشه ميگه من خدا بهم دختر نداده بود ولي الان دو تا دختر دارم

از مادرخودم ناراحت نميشم كه از اونم ناراحت بشم🙃

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

قبل از عقدم مخالف بود چون تو خانوادشون همه سنتي ازدواج كردن ولي با اينكه مخالف بود بازم سنگ تموم گذا ...

احسنت حرفت قشنگ بود،ایشالا ک خوشبخت شی سایش تا همیشه بالاسرتون باشه

یه دنیا انسان،یه انسان👨دنیام💕