2777
2789

اگه موهای صورتت ضخیم و هورمونی نیست لیزر صورت نرو چون خیلی جواب نمیده . من الان نزدیک دوساله دارم میرم فقط چندتا دونه موهایی که هورمونی بودن از بین رفتن ولی بقیه موهای صورتم که مشکی بودن ولی ضخیم نبودن همچنان باقی موندن و اثری روشون نداشته . من با دایود امتحان کردم با جدیدترین دستگاه الکساندرایت جنتل مکس الان دارم میرم همچنان . لیزر برای بقیه جاهای بدن عالی جواب میده و خیلی خوبه ولی برای صورت جوابدهی خوبی نداره 

اگه موهای صورتت ضخیم و هورمونی نیست لیزر صورت نرو چون خیلی جواب نمیده . من الان نزدیک دوساله دارم می ...

صورتم، مخصوصا پشت لبم خیلی مو داره، سریعم در میاد، خسته شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صورتم، مخصوصا پشت لبم خیلی مو داره، سریعم در میاد، خسته شدم...

پس با دستگاه الکساندرایت جنتل مکس پرو لیزر انجام بده خوبه من خودم میرم میبینم که تاثیرش از دایود بهتره . یه خوبی که لیزر داره اینه پوست رو یه درجه روشنتر میکنه نرم میکنه لکه رو کمتر میکنه موها هم بعد ده روز از لیزر میریزه بعد سه هفته دوباره در میاد شایدم بیشتر . از بندکردن و اصلاح بهتره جوش نمیزنم دیگه  پوستم صاف شد :)

پس با دستگاه الکساندرایت جنتل مکس پرو لیزر انجام بده خوبه من خودم میرم میبینم که تاثیرش از دایود بهت ...

این که جلوی رشد طبیعی مو رو میگیره واسه بدن ضرر نداره؟؟؟

این که جلوی رشد طبیعی مو رو میگیره واسه بدن ضرر نداره؟؟؟

نه اصلا هیچ ضرری نداره خیالت راحت باشه قبلش هم ازمایش بده ببین مشکل هورمونی نداشته باشی که لیزر جواب بده . 

فقط یه جا بهداشتی برو که سری یا دیستنس گیج اختصاصی بهت بدن حتما سوال کن ببین سری جداگانه بهت میدن یا نه . چون بیماری پوستی از لیزر منتقل میشه برای همین جای بهداشتی و مطمئن برو که سری جداگانه مخصوص خودت رو بهت بدن . اگه اهواز هستی من میتونم جای خوبی رو بهت معرفی کنم 

نه اصلا هیچ ضرری نداره خیالت راحت باشه قبلش هم ازمایش بده ببین مشکل هورمونی نداشته باشی که لیزر جواب ...

ممنون دوست خوبم، نه گلم، قم زندگی میکنم، باید پرس و جو کنم ببینم کجا رو میتونم پیدا کنم که خوب باشه...

اره عزیز حتما دقت کن تو انتخاب مرکز لیزرت چون من مطب دکتر پوست کار میکردم میدیدم کسایی که از لیزر زگیل تناسلی یا بیماری پوستی گرفته بودن برای همین خیلی رو بهداشت لیزر حساس شدم هر جا میرفتم میگفتن که با اسپری ضدعفونی میکنن همونو رو بدن همه میمالن . تا اینکه یه جا رو پیدا کردم که سری جداگانه مخصوص هر کسی میدن دیگه با خیال راحت میرم و میام تو این دوسال هم مشکلی پیدا نکردم . عجله نکن پول بیشتری بده ولی یه جا خوب و تمیز برو حتما سلامتی مهمتره 

اره عزیز حتما دقت کن تو انتخاب مرکز لیزرت چون من مطب دکتر پوست کار میکردم میدیدم کسایی که از لیزر زگ ...

خیلی لطف کردی عزیزم، چشم حتما به توصیه هات عمل میکنم، ممنون که جواب سوالمو دادی...