2777
2789
عنوان

کدومش؟

254 بازدید | 20 پست

به نظرتون پرستیژ کدومش بالاتره؟

ینی اگه قرار باشه یکی از اینا باهاتون ازدواج کنه،یا حالا هرچی که تصور کنید کدومشو ترجیح میدید؟

تعداد رای : 41
نظرسنجی
بازیگر
2
4%
خواننده
3
7%
پزشک،مهندس
31
75%
سیاست مدار
5
12%
کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردم دیر گفتی خواهرم خیلی دیر گفتی 😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اهاا

فک کنم گفتی خودت چی دوس داری باشی

اونی کمن ترجیح میدم بین گزینه ها نی

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

انا همه دکتر مهندس دوج دارن😐

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
مال من که مهندسه با دنیام عوضش نمیکنم .  ولی فرزندم پرستیژ که واسه ادم خوشبختی نمیاره . ببی ...

اصلا واسه خودم یا کسی تاپیک نزدم

همینجوری گفتم نظرارو بدونم

ولی ممنون از راهنمایی

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!

معلومه، پرستیژ به معنای واقعی کلمه رو فقط همسر سیاست مدارا دارن

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .