2821
2789

سلام منم تنبلی شدید دارم و شوهرم کم تحرکی اسپرم داره .دکتر بهم امپول اچ ام جی داد و قرص لتروزول فولیکولم ۵بود شد ۱۹.به شوهرمم قرص داده تا بببنیم خدا چی میخاد .نگران نباش تنبلی چیز خاصی نیس زود درمان میشه

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شوهرت دارو چي داد؟ گفت طبيعي باردار ميشيد؟ اخه شوهر منم مشكل داره

به شوهرم قرص پنتوکسی فیلین داد سه بسته روزی یدونه .به منم امپول اچ ام جی و لتروزول داد .شما فولیکولت چنده ؟دارو چی بهت داد و مشکل شوهرت چیه عزیزم

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 
به شوهرم قرص پنتوکسی فیلین داد سه بسته روزی یدونه .به منم امپول اچ ام جی و لتروزول داد .شما فولیکولت ...

به شوهرم آمپول سينال اف داده براي ٢ماه ولي گفت بايد ميكرو كنيد به خاطر همين من هنوز فقط آزمايش خون و سونو كردم ، عكس رنگي ندادم هنوز

ولي شوهرم اسپرمش هم مورفو هم حركتش هم تعدادش پايينه

من دلم ميخواد طبيعي جواب بگيرم😔

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792