2777
2789
عنوان

ساک حامله گی

255 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان ساک حامله گی در چند هفته مشخص میشه من رفتم دکتر یه از دیگه نوشت برای دو روز بعد گفت خیلی کوچیکه دیده نشد بتا تیتر نوشت نگران شدم نکه خارج از رحم باشه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

نکنه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

نه عزیزم تو هر خانونی یه جوره مثلا من ۶ هفته و ۵ روزم بود رفتم هم ساک رو دید هم بچه رو حتی قلبشم تشکیل شده بود ولی تو بعضیا  دیرتر یا زودتر اتفاق میفته...تیتر بتاهم داده ببینه بتات چقدر رفته بالا

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه

نه نگران نباش سن بارداریت کمه اگه نیاز باشه میفرستت سونوی واژینال هر چند زوده

خدایا خودت بهم لطف کردی و خودت هم‌نخواستی بمونه . بهم آرامش بده خدای مهربونم.      مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
نه عزیزم تو هر خانونی یه جوره مثلا من ۶ هفته و ۵ روزم بود رفتم هم ساک رو دید هم بچه رو حتی قلبشم تشک ...

توروخدا خیلی نگرانم دلم میترکه گفت نزدیکی نداشته باشم

توروخدا خیلی نگرانم دلم میترکه گفت نزدیکی نداشته باشم

خواسته جانب احتیاط رو رعایت کنه...تحمل کن عزیزم و مثل من نباش که کل حاملگیم با استرس این چیزا گذشت و بچم یه بچه تااروم شد...دراز بکش و از ثانیه به ثانیه این لحظه ها لذت ببر

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

معمولا سونو تشکیل قلب  رو اگه  هفته  ی۸بره ادم  وتحمل کنه,هم نتیجه ی خوبی داره   هم   انقدر  ناراحتی و استرس نمیکشه.   اما چ کنیم که  کم طاقت هستیم, خودمن هفته ی۶رفتم   گفت  برو  یه هفته دیگه  بیا,زوده,  خودمو خوردم  تا یه هفته گذشت  بعدکه  رفتم همه چی اوکی بود. 

هفته  چندهستی؟

نگفت گفت خیلی تازه یه ماه نشده😛

نگفت گفت خیلی تازه یه ماه نشده😛

اوف  خیلی زوده  جیگر, باید صبرکنی  تا حداقل۷هفته بشه,  نگران نباش,    اولاش   هیچی معلوم  نیست,  معمولا هفته ی۶ساک معلوم    هفته ی۷قلب میزنه,   اما  برای هرکسی یه جوری اونم   به  لقاح  ربط داره  که کی شده,   نگران نباش

فقط بدون هرچی  توی حاملگی  اروم  باشی,  بچه که دنیا میاد اروم و صبورتره,    اا هرچی استرسی و غصه دارباشی بچه  کولیک  میشی, یعنی دل درد و دلپیچه  میگیره و  بی تابی میکنه,هیچ درمانی نداره   تا دورش بگذره,   پس   اروم باش.