2821
2789
عنوان

رژیم 5 دو

| مشاهده متن کامل بحث + 17287 بازدید | 48 پست
من خیلی موافقم😣😣😣😣من درمقابل شیرینی ناتوانم مغزم فلج میشه

تیرویید یا قند داری خدای نکرده.

ازمایش قند معمولی و قند پنهان بده حتماااا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روز فست ینی ی روز خیلی خیلی کم کالری مصرف کنی...ادم میمیره😭😭😭😭

روز فست یعنی تا پونصد کالری بدون کرب هیدرات مصرف کنید.

کالری مصرفیتون طی روز چقدره؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چجوری؟؟؟؟؟؟؟

۱۰ تاشا با رژیم کتو ژنیک و ۴ تاشا با کالری شماری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
تیرویید یا قند داری خدای نکرده. ازمایش قند معمولی و قند پنهان بده حتماااا

نه قند ندارم..ازمایش دارم..شیرینی خامه ایی کلا عشقمه😍😍😍

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
روز فست یعنی تا پونصد کالری بدون کرب هیدرات مصرف کنید. کالری مصرفیتون طی روز چقدره؟

زیاااااد نمیدونم..من غذایی پلو ونون نمیخورم ولی چایی نبات وشیرینی کلوچه ابمیوه اینا زیاد میخورم

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
زیاااااد نمیدونم..من غذایی پلو ونون نمیخورم ولی چایی نبات وشیرینی کلوچه ابمیوه اینا زیاد میخورم

بقول مربیم هله هوله خوری بیشتر ادم و تپلی میکنه  

کم کم جایگزینش کن

هم مقداری هم از صنعتی به طبیعی

برنامه مانکن عالیه

تو روز فست میتونی با پروتئین سیر کنی خودت رو.

منتها قل همه اینا باید ذهنت اماده باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

خوبیه این رژیم اینه ک تو روزای فیدینگ میتونی همه چیزایی ک هوس کردی رو بخوری ولی چون تو فستینگ یهو کالری تو کم میکنی ب بدن شوک وارد پروسه ی چربی سوزی میشه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
چجوریه رژیمه؟؟

کتوژنیگ باید کربوهیدرات‌ و هرچیزی که قند داره چه طبیعی و چه مصنوعی حذف بشه مثه میوه وخرما و مصرف چیزای چرب ازاد. یه رژیم کاملا علمیه من خیلی در موردش تحقیق کردم و گرفتم و عالی بود

و به این خاطر نتونسم ادامه بدم که خیلی پر هزینه بود.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز