2789
عنوان

اسنپ

175 بازدید | 9 پست

سلام به همتون دوستای قشنگم.بچه ها من دانشجوام برای خرج دانشگاه و اینا مجبورم کار کنم.یکی از اقوام پیشنهاد داده که من میتونم ضامنت شم برات وام بگیرم یه ماشین بخری باهاش تو اسنپ بانوان کار کنی قشنگ درامد داری.نظر شما چیه بنظرتون خوبه یا نه.کسی هست از اشناهاتون تو اسنپ کارکنه؟راضیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وام‌ بگیری قسط بدیی خرج بنزین و روغن ماشین و لوازم یدکی. دانشجو هم هستی تمام وقت نمی تونی کار کنی به نظرت چیزی واسه خودت می مونه؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
وام‌ بگیری قسط بدیی خرج بنزین و روغن ماشین و لوازم یدکی. دانشجو هم هستی تمام وقت نمی تونی کار کنی به ...

نمیخوام واسه خودم بمونه.فقط میخوام تو خرج دانشگاهم نمونم

اگه تمام وقت کار کنی بیشتر از صد تومن در امد داری. دخل و خرجت زو حساب کن

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
این کسی که پیشنهاد داده هم همینو میگه.میگه هم میتونی قسط ماشینتو بدی هم شهریتو

میتونی ماشین دست دوم هم بخری که ارزونتر باشه, رانندگی رو دوست داشته باشی فکر خوبیه

هر چیز که در جستن آنی آنی!