2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیرمو میدوشم بهش میدم هم سخته هم اون چرب آخرش رو نمیتونم بدوشم. 

نه الان ۵ ماهش شده . اولا میخورد . همش بالا میآورد . بعد همش می‌پرید تو گلوش . خودم پوشیدم دادم که نخوره دیگه شده عادتش نمی‌دونم چیکار کنم .

ببینید کیفیت شیرتون مثل اول هست یا مواد بودار توی شیرتون نیست وتغذیه اتون فرق نکرده ، بچه اگرطعم شیر ...

شیرمو تو شیشه میخوره ‌. ولی با سینه نه . میگیره سینه رو گریه می‌کنه ول میکنه

شیرمو تو شیشه میخوره ‌. ولی با سینه نه . میگیره سینه رو گریه می‌کنه ول میکنه

با آرامش بیشتر دوری ازهراسترسی ،تمرکز کنید. 

برنامه غذایی وخوراکی های هرروزتون را دریک دفترچه بنویسید و مدام چک کنید ببینید نحوه شیرخوردن آنروز بچه فرق میکنه یانه ، درضمن بچه ها معمولا به بو چه در غذا ،چه درلباس مادر و حتی بوی معطری که بوی بدن مادر را عوض کنه حساس هستن .

سعی کنید آغوش اتون هم موقع شیردادن زیاد گرم نباشه بچه بدش میاد .سعی کنید درجای خلوت بهش شیربدین وبا آرامش وبه دورازاسترس بهشون هم شیر بدین هم آرامش 

عزیزم چون چربی شیرو نمیخوره اسهال میشه  یکم از شیرت بدوش بریز رو سینت بعد بزار دهنش میگیره

راست میگیا شایدم چون آبش زیاده اسهال میشه به این فک نکرده بودم کلی غصه خوردم

راست میگیا شایدم چون آبش زیاده اسهال میشه به این فک نکرده بودم کلی غصه خوردم

سلام خوبی مشکلت با شیر خوردن دخترت حل شد 

من سر سینه ندارم دو روز میدوشم میدم بهش با شیشه شیر میخوره الان سینمو نمیگیره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سلام خوبی مشکلت با شیر خوردن دخترت حل شد  من سر سینه ندارم دو روز میدوشم میدم بهش با شیشه شیر ...

سلام عزیزم نه حل نشد و شیرخشک خورد 

چون رفلاکس داشت نمی‌تونست بخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز