بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
8 ساله داره خيانت ميكنه، جديدا فهميدم به دوست خودم كه شوهرش دوست خودشه نظر داره و پي اماي ناجور بهش ميداده ولي به روش نيوردم ، ولي هيچ مدركي از خيانتاش ندارم
هشت سال چطور تحمل کردی اخه خب الانم دیر نشده سریعا اقدام کن مرد اگه یبار خیانت کنه صدرصد بار دومم ا ...
آخه همش گريه ميكرد ميگف غلط كردم اشتبا كردم دست خودم نبود منم ميگفتم بخاطر زندگيم كوتا ميام سايد درس شه ولي همش بدتر شد، حتي اومد پيش مشاور پارسال گفت من قول ميدم ديگه كاري نكنم، درصورتي كه همون لحظه با يكي رابطه داشت و همون شب باهم رفتن بيرون البته 6 ماه بعد فهميدم
اره اگه در جریانن حتما اقدام کن عزیزم طلاق ک بد نیست ما ها گندش کردیم داری خودتو نجات میدی عزیزم ...
مرسيييي عزيزم، بخدا نميدوني همه بلايي سر من اورده، همه چيواسه من قدغنه ولي واسه خودش آزاده، بي احترامي ميكنه من جواب بدم كتكم ميزنه، با هر كي بخواد هر جور حرف ميزنه ، من حجابم بايد خووب باشه ولي خودش شبيه پسراي مجرده و هيچيو واسه خودش عيب نميدونه، پولداره ولي هميشه يه اندازه بهم پول ميده نميزاره زياد پول داشته باشم البته شابد تقصير خودم بوده زود ازدواج كردم و ازم 9سال بزرگتره الان 35 سالشه