2777
2789
عنوان

نذر کردن

242 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

خوبین؟؟؟؟؟

راستش دوست من نزدیک 10ماه پیش یه نذری کرده درست  وقتی که پدرش حالش خوب نبوده توی بیمارستان پیشش بوده تو اون لحظه نذر کرده که اگه باباش حالش خوب شد گردنبندی که گردنش بوده بندازه تو ضریح امام رضا(ع)

الان چندماه ازون قضیه میگذره و باباش حالش بهتره و یکی دوباری عمل انجام داده ولی هنوز عملاش تموم نشده و یکی دوتا عمل دیگه داره تا کامل خوب شه البته شایدم کاملا خوب نشه بعد ازون عملا ولی الان خیلی تو شرایط مالی سختیه و شوهرش و خونوادشم نمیدونستن که اینجور نذری کرده ظاهرا شوهرش یه ذره ناراحته ازین موضوع ولی ب زبون نیورده و خونوادشم خبرندارن اگه بفهمن که اینجور نذری کرده شاید نذارن نذرشو ادا کنه و اینکه ضیغه نذرو که گفته نگفته برای خدا....

کمک کنید خواهشا

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه!!!

عزیزم کاری به شرایط استارتر ندارم ولی ضرب المثلی که گفتین خلاف رفتار بزرگان اسلام هست. در مورد شان نزول آیه هل اتی مطالعه کنین. 

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرم سرطان داشت مادرشوهرم نذر کرده بود اگه خوب شد شله زرد بپزه 

دکتره دیده بود سرطان دیگه خیلی پیشرفته شده شیمی درمانی قطع کرده بود که دیگه بیمار آخر عمر زیاد سختی نکشه!

بعد مادرشوهرم فکر کرده بود چون خوب شده دارو قطع کردن!! یه شله زرد حسابی پخت و همه دعوت کرده بود!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

برای نذر حتما باید رضایت همسر باشه+صیغه نذر کامل خونده بشه

اگه دلش اروم نمیشه یه کار معنوی انجام بده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
 عزیزم کاری به شرایط استارتر ندارم ولی ضرب المثلی که گفتین خلاف رفتار بزرگان اسلام هست. در مورد ...

ببخشین این گردن بند اگه تو حرم بیافته مطمین باشین دست خود امام رضا نمی رسه!

نهایتش اینه که خرج فقرا کنن

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
ببخشین این گردن بند اگه تو حرم بیافته مطمین باشین دست خود امام رضا نمی رسه! نهایتش اینه که خرج فقرا ...

بله میدونم ولی نذره دیگه

برای نذر حتما باید رضایت همسر باشه+صیغه نذر کامل خونده بشه اگه دلش اروم نمیشه یه کار معنوی انجام بد ...

ممنون

اگه نذرو انجام نده جاش یه کار دیگه بکنه که ب قول شما دلش آروم بشه مشکلی نیس؟یا باید از مرجع تقلیدش بپرسه البته مرجع تقلیدش فاضل لنکرانی بوده که فوت کرده

ممنون اگه نذرو انجام نده جاش یه کار دیگه بکنه که ب قول شما دلش آروم بشه مشکلی نیس؟یا باید از مرجع ت ...

گلم اگه شوهرش رضایت نداشته یا صیغه نذر و نخونده اصلا نذرش درست نیست.

ولی بله برن نظر مرجعشونو ببینن

اگه مرجعشون نظر  ندارن تو این زمینه برن به یه نفر که بنظرشن عالم تر از بقیس رجوع کنن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببخشین این گردن بند اگه تو حرم بیافته مطمین باشین دست خود امام رضا نمی رسه! نهایتش اینه که خرج فقرا ...

خوب بستگی به نذرشون داره عزیزم. دیگه الان اینطور نیست که بشه چیزی داخل ضریح انداخت. الان باید به بخش نذورات حرم مراجعه کنن و اونجا میپرسن که این پول یا طلا رو نذر کردین که خرج چی بشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
خوب بستگی به نذرشون داره عزیزم. دیگه الان اینطور نیست که بشه چیزی داخل ضریح انداخت. الان باید به بخش ...

ممنون.نذر چیز خاصی نکزده فقط خواسته بندازه تو ضریح الان ک نمیشه تو ضریح انداخت..

گلم اگه شوهرش رضایت نداشته یا صیغه نذر و نخونده اصلا نذرش درست نیست. ولی بله برن نظر مرجعشونو ببینن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘😘

ببینید خدا به نذر های ما احتیاج نداره . نذر یجور معامله هست با خدا . یعنی اینکه خدا یا تو فلان کار کن و قول من در ازای کارت فلان کار کنم . به باور اشتباه هست .  زیاد خودتو درگیر حاشیه نکن

به هیچ کس حسودی نکن . وقتی نمیدونی که خدا شاید در برابر چیزی که بهش داده یه چیزی رو هم ازش گرفته .   
ممنون اگه نذرو انجام نده جاش یه کار دیگه بکنه که ب قول شما دلش آروم بشه مشکلی نیس؟یا باید از مرجع ت ...

دفترشون به سوالها جواب می ده 

بالاخره این که موضوع جدیدی نبوده که نیاز به حکم جدید مجتهد داشته باشه!!!