2777
2789
عنوان

بقیه تایپیک قبلم

295 بازدید | 58 پست

یچیزی داره اذیتم میکنه شوهرم منو گول زد روزی ک اومدن تو حرم همو دیدیم مامان و خواهرش و مامان منم بودن دوتایی بودیم گفت من ی حساسیت دارم ب نور زیاد چشام قرمز میشه قطره باید بریزم. همین جمله گفت منم دیدم چیز ناجوری نیس گفتم باسه الان تو خونه ایم مث موش کور شدم همش تاریکه برق روشن میکنم میگ خاموش کن اذیتم فقط ی چراغ روشنه توآشپزخونه. خونه بزرگه. دوخواب با پذیرایی بزرگ. منم تو تاریکی سختمه نورنیس چشام درد میگیره داره ضعیف میشه بعد یبار پام ب لیوانش رو فرش ول کرده بود خرد شکست بجای اینک بگه خداروشکر نرفت توپات میگ مگ کوری.

یچیز دیگم دوروز بعد عروسی دیدم داره تو دستشویی و حمام با خودش حرف میزنه فحش داد. بعد راحت گفت من همینم همه خانوادمم میدونن. خب کسی ک بمن ک نگفت. کم کم تو خونه نشسته گاهی با خودش حرف میزنه ممکنه مشکل روانی داشته باشه؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یچیز دیگم دوروز بعد عروسی دیدم داره تو دستشویی و حمام با خودش حرف میزنه فحش داد. بعد راحت گفت من همی ...

چه ترسناک ادم میترسه 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
ب تو ميگه كور؟😂

خیلی رو داره بعد عقد فهمیدم ی هفته قبل عقدمون راجع ب ازدواج قرار بود دوسه روز پیام ندیم فک کنیم. اون چندروز رفته بازن سابقش عکس منو فرستاده مشورت کرده اوونم منو تحقیر کرده چون آرایش نداشتم و محجبه ام بعد تهمتم زده ک شاید دلیل جداییم اعتیاد شوهرم نبود وخیانت من ب شوهراولم بوده اینم نگفته ن این خانم اینجوری نیس راحت دوتایی منو دست انداختن حیف ک عقد شده بود دیر فهمیدم

خیلی رو داره بعد عقد فهمیدم ی هفته قبل عقدمون راجع ب ازدواج قرار بود دوسه روز پیام ندیم فک کنیم. اون ...

خدای من ..😳😳اگه میبینی وضعیت هنوز انقد خرابه جدا شو خودتو تباه نکن اما واسه درست شدنش تمام سعیتو بکن

خب برو دکتر شاید دکتر یه چیز داد چشش خوب شد...واسه حرف زدنشم برو پیش روانشناس راهنماییت میکنه

انقد تو این هشت  ماه استرس کشیدم الان هشتم زمان پری شدنمه ولی از سه روز پیش هی لخته قهوه ای گاهی قرمز کمرنگ میبینم تموم نمیشه😔