2777
2789
عنوان

گلبوته خانم... تمرینی برای دوست داشتن خود!

| مشاهده متن کامل بحث + 143107 بازدید | 7938 پست
سلام دوستان من یک کار مثبت دیگه که انجام دادم به کاشت مژه علاقه داشتم،رفتم ثبت نام کردم دارم آموزش ...

تبریک میگم‌

کاش نزدیکت بودم میومدم مدلت میشدم 😍

من عاشق مژه هستم

ولی شوهرم اجازه نمیده 😕

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
چه جالب فلفل سیاه و سرکه میریزین تو شله زرد.؟؟ ما کرمانیا شله زرد رو شیرین درست میکنیم .توش گلاب و ز ...

😂😂😂😂😂😂

عزیزم

فقط اونجاش که با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین میکنین 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به گلبوته خانوم.چه شلعه زردخوشرنگی.منم عاشق شله زردم

بر عکس من خیلی علاقه ندارم

در حد یه کاسه ماست خوری خوردم که ببینم طعمش چطور شده

به به خیلیم عالی چقدرم زیاد براباراول درست کردین من بار اول اندازه دوتا کاسه شد

خدا کسی و جو گیر نکنه 😅

پیمونه هارو سه برابر کرده بودم 

اناهیتا جون من فصل باقالا سبز  یه مقدار باقالا سبز رو جدا میکنم یه جوش کوچولو میزنم و تو چند ق ...

مرسی عزیزم😘

منم بدم میاد ازباقلا خشکا

خدایاشکرت برای تمام داشته هایم🙏
ممنون عزیزم به امیدخداوکمک شماباورکن دوست دارم حرف بزنی من بخونم حرفهات خیلی دلنشین ودلگرم کنندس منم ...

ممنونم عزیزم

همش تلاش و اراده ی خودته من کاره ای نیستم

خدا خوشگلاتو برات حفظ کنه

منم آروزی موفقیت و خوشبختی برات دارم جانم

ممنونم عزیزم همش تلاش و اراده ی خودته من کاره ای نیستم خدا خوشگلاتو برات حفظ کنه منم آروزی موفقیت ...

مرسی عزیزم😚😚😙😙

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

قانون# جدید برای ملکه ها

هیچ ملکه ای از کلمات زیر استفاده نمیکنه ،هیچوقت 😑☝️

خخخخخخخخخ

شوشو 

توروخدا استفاده نکنید 😢

به به چه کدبانویی مثل همیشه عالی نوش جان ملکه زیبا😊😊😍😍

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
خدا کسی و جو گیر نکنه 😅 پیمونه هارو سه برابر کرده بودم 

🤣🤣خیلیم خوبه دیگه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀