2777
2789
عنوان

گلبوته خانم... تمرینی برای دوست داشتن خود!

| مشاهده متن کامل بحث + 143371 بازدید | 7938 پست
من برای چند روز میرم تو افق نی نی سایت محو شم 🏃🏃🏃🏃

وای مینووش کلی دلمو شاد کردی.کلی از تصور شله زرد با سرکه خندیدم .و چقدر صادقانه طرز تهیه ی شله زرد خودتونو توضیح دادی.دمت گرم😁😁😁

اینم شله زرد من خونه مامانم البته دیگه همون موقع شوهرم اومد الانم برگشتیم خونه پدرشوهر جان نشد عکس بگیرم چون همون موقع اومد دنبالم داغ داغ یکم خوردم جاتون خالی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب فلفل سیاه و سرکه میریزین تو شله زرد.؟؟ ما کرمانیا شله زرد رو شیرین درست میکنیم .توش گلاب و ز ...

قربونت بشم باقالی رو گفتم,چقد از دستت خندیدم  

خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،
فکر کنم باقالی رو میگه عزیزم شله زرد مگه میشه دا فلفل سیاه و سرکه. 🤢🤭🥴

سلام خانومی امروز ب یادت بودم,میخاستم صدا بزنم ک دیدم هستی,خوبی

خانومای گل ،حتما ب تاپیکهای گلبوته_خانوم سربزنید،
سلام خانومی امروز ب یادت بودم,میخاستم صدا بزنم ک دیدم هستی,خوبی

مرسی عزیزم خوبم  خیلی محبت داری عزیزم. 😘😘😘😘😘

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍

ممنونم معصوم جون.حتماازهفته آینده ازشیرمیگیرمش.من لاک تلخ ازداروخونه گرفتم آخه تا48ساعت سینه تلخ می مونه.واقعابچه داری سخته اماشیرینی های خاص خودشم داره.

دوتابچه داشتن سخت تره یایدونه داشتن.من اینقدردخترم رودوستدارم که فکراینکه یه بچه دیگه بخوادبیادواین محبت وتوجه روکم کنه بهم میریزم.

💥رنگ چشم

👈هنگام انتخاب رنگ موی خود، به رنگ چشمهایتان توجه داشته باشید.

🔹اگر رنگ چشمهای شما قهوه ای، سبز یا فندقی است که دارای پایه زرد رنگ است، رنگ های طلایی، قرمز و خرمایی می تواند برای موها و چهره شما مناسب باشد.

🔹رنگ موهای طلایی و خاکستری روشن، رنگ های سردتری هستند و برای افراد با رنگ چشم آبی و طوسی مناسب هستند. این رنگ چشم ها برخلاف قهوه ای و سبز که پایه زرد دارند، دارای پایه آبی هستند.

خدایاشکرت برای تمام داشته هایم🙏

جذاب_شویم#  

#پوست_مو

1⃣ برای اینکه لکه های صورتتون رو از بین ببرین کافیه از روغن نارگیل استفاده کنید🥥زوغن نارگیل رو هر شب قبل خواب اطراف صورت بمالین و بعد بخوابین .... 😍💫

2⃣ برای اینکه صورتتون رو روشن تر کنین از شیر استفاده کنین 🍶 شیر رو با پنبه روی صورت بزنید بعد که خشک شد با اب ولرم بشویید💧

3⃣ برای اینکه موهاتون رشدش چند برابر بشه از اب پیاز استفاده کنین 🌰 چند تا پیاز رو رنده کنین و ابشو خوب بگیرین و به پوست موهاتون بزنین بعد ۲۰ دقیقه بشورین

#ماسک_بعد_اصلاح

برای سفیدی پوست بعد از اصلاح صورت سفیداب را از داروخانه های گیاهی تهیه و با لیموترش مخلوط کرده به صورت ماسک روی پوست قرار داده ۱۰ دقیقه بعد پوست را با آب ولرم بشویید.

بازش میکنم بزار دوستان با اینجا آشنا شن  فعالیتمون رو اونجا هم ادامه میدیم میخوام قدم قدم بر ...

گلبوته جون من با جاریم مشکل دارم نمیدونم چکار کنم اینهمه ذهنم درگیر اون نباشه گاهی از دست خودم کلافه میشم چرا اینهمه بهش فکر میکنم میشه کمکم کنی

همسرم و دخترم تمام زندگی من هستید❤