2777
2789
عنوان

گلبوته خانم... تمرینی برای دوست داشتن خود!

| مشاهده متن کامل بحث + 145479 بازدید | 7938 پست

م#چطو‍‍ ‍ری_روانمون_رو_سبک_كنيم؟ 

👑ملکه های عزیــز👑

🔹تا حالا شده بعد از خوردن مایعات زیاد، یا توی سرما وسط جاده در یک اتوبوس بین شهری گیر کرده باشید و مثانه‌تان از فشار پر شدن در حال ترکیدن باشد؟

🔸دیده‌اید آدم جانش به لبش می‌رسد؛ تمام ذهن و فکر و آرمان و آرزویش خالی شدن مثانه‌اش است. هیچی برایش مهم نیست. هیچی به چشمش نمی آید. هیچ آرزویی ندارد جز توقف ماشین. تا محتویات مثانه را برون ریزی کنید. 

🔹دیده‌اید وقتی دستشویی می‌روید چه احساس راحتی دست می‌دهد؟ احساس سبکی. آن‌وقت است که آزاد می‌شوید و دوباره به چیزهای دیگر فکر می‌کنید. از ته دل می‌گویید: آخیش. راحت شدم.

🔸روان ما هم یک مثانه دارد که در مسیر زندگی مدام پر و خالی می‌شود. آنها که مایعات بیشتری می‌خورند یا در معرض سرما هستند (یعنی زندگی پرتلاطم‌تری دارند) مثانه‌شان زودتر پُر می‌شود. 

🔹مثانه‌ی روان که پر می‌شود آدم الکی قاطی می کند، به هم می‌ریزد؛ اخلاقش سگی می‌شود و جالب آنکه خودش هم نمی‌داند چه مرگش است. با این تفاوت که آدم پرشدن مثانه‌ی روان را نمی فهمد؛ فقط درد و فشارش را حس می‌کند.

🔸روان نیز نیاز به بیرون‌روی دارد. نیاز به خالی شدن از فاضلاب مشکلات زندگی . تا بتواند دوباره به چیزهای خوب فکر کند. روی چیزهای بهتر سرمایه‌گزاری کند. روان هم نیاز به رهایی از فشار دارد. وگرنه می‌ماند؛ گیر می‌کند. رشد نمی‌کند. نمی‌تواند قدم از قدم بردارد. تمام فکر و ذکرش درگیر چیزهای حقیر می‌شود.

🔹گاهی به روان‌تان استراحت دهید. استراحت از روزمرگی؛ از دویدن‌های بی‌هدف؛ از تنش‌های بیهوده؛ از کل کل کردن با خود و دیگران؛ از گیر دادن به چیزهایی که ارزشش را ندارد؛ استراحت از حرص و طمع، استراحت از کینه. استراحت از نقاب ها و پرستیژهای مزخرفی که سینه‌ی آدم را تنگ می‌کند. استراحت از احساس قبض و گرفتگی. یا لااقل استراحت از چیزهایی که درون خود می‌ریزید و کسی نمی‌فهمد. 

🔸خصوصا در فرهنگ ما که از همان بچگی یاد می‌گیریم که آدم خوب یعنی کسی که هیجاناتش را سرکوب کند و نشان ندهد.

🔹"برون‌ریزی روان "؛ یعنی داشتن رفیقی که با او همان‌طور حرف بزنید که با خودتان حرف می‌زنید. اگر نداریدَش، بهترین رفیقی که می توانید فاضلاب روان را روی آن خالی کنید، یک قلم و کاغذ است. 

🔸بنویسید. هرچه دل تنگتان می‌خواهد. آزاد و رها. بعدش هم بیندازیدش سطل آشغال. حتی اسیرِ آن نوشتن هم نشوید: اینکه چه می‌نویسید و چگونه می‌نویسید و برای چه می‌نویسید. 

🔹فقط و فقط بنوسید. حتی اگر حال نوشتن نداری شروع کن به حرف زدن و صدایتان را ضبط کردن. بدون هیچ قیدی حرف هایت را بزن. بی هیچ آداب و ترتیبی. در مورد همه چی. بی هیچ هراس و قید و بندی. بعد بارها گوشش بده. بعد حذفش کن و فراموشش کن. فقط باید برسی به آنجا که فریاد بکشی: «چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من».

🔸برون‌ریزی یعنی ورزش؛ یعنی گاهی کوه و در و دشت رفتن. یعنی بالا و پایین پریدن. یعنی با بچه‌ها فوتبال زدن و عروسک بازی کردن. یعنی فریاد کشیدن؛ بلند خندیدن؛ بلند گریه کردن. اصلا یعنی لحظاتی را مثل دیوانه‌ها زیستن. 

🔹یعنی آن لباس قشنگتان را توی خانه پوشیدن و خودتان را تحویل گرفتن. یعنی توی خلوتِ خودتان همراه با یک آهنگ دلخواه یک لیوان چای با بیسکوییت در خلوت خوردن و بعدش شروع کنی برای خودت رقصیدن. یعنی لحظاتی بی‌خیال همه چیز شدن. برون ریزی یعنی چیزی که بعدش از ته دلتان بگویید: "آخیش راحت شدم". 

🔸بیرون نریختن هیجان‌های اصلی در مسیری بالغانه و والایش‌یافته، و سرکوبِ مداوم آنها در خانواده و یا در جامعه، کم کم به تجمعِ درونیِ خشم منجر خواهد شد که روزی در جایی همانند یک دُمل چرکین سر باز خواهد کرد.

🔹فقط یک چیز را یادتان باشد! یعنی یک چیز را رعایت کنید؛ فاضلاب روان‌تان را روی کسی خالی نکنید. قرار نیست با آخیش گفتن شما، زخمی بر دل کسی بنشیند. یعنی نباید به خودت و دیگری آسیب جدی بزنی! 

نمی‌ارزد💜

🐾Fallow your dreams, They know They way

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاام خانوما دیروز هیچکدومتون نبودین حوصلم سررفته بود منکه شوهرم رفته مسافرت همش گوشی بدستم وااای نزدیک پری هم هستم اعصاب تعطیله ها دیشب بنده خدا اون. پیام بده به همچی بهش گیر میدادم در پری ی طرف این اعصاب داغون و‌بی حوصله ای یطرف یکمم شروع کردم خیاطی یادبگیرم خواعرشوهر کمکم میکنه قراره الگوهاشم بیاره برام

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
فعلا میترسم برا شوهرم تعریف کنم دو سه سال دیگه بهش میگم    

بانو خدا خیلی رحم کرد

باز خوبه ریلکس برخورد کردی 

چقدر بچه هات کوچیکن عزیزم

خدا نگهشون داره

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
بانو خدا خیلی رحم کرد باز خوبه ریلکس برخورد کردی  چقدر بچه هات کوچیکن عزیزم خدا نگهشون داره

آره به خدا فکر کن من یه ساعت و نیم خواب بودم

.فکر کنم خیلی بهشون خوش گذشته بود تنهایی پاشدم دخترمم کلی شاد و خندان بود

البته این اولین و آخرین بارم بود

خدایا فقط صبر  
وای چه تحملی داری من نهایت دو سه روز بتونم بهش نگم

مگه از جونم سیر شدم.تو که نمیدونی مردا چقد رو بچشون حساسن

اگه بگم که دهنم سرویسه روزی ده بار باید زنگ بزنه که داروهاشو اونجا نذار،خوابت نگیره،حواست باشه نره سمت گهوارش،هیچی دیگه مخمو میخوره

خدایا فقط صبر  

سلام سلام خوشگلا مهربون ها من نزدیک پری ور بپری اصلا حوصله ندارم انشالله نیاد من مامان بشم😍😍😍😍😍

یکم کادارم انرژیم کمه ولی پامیشم یکم دیگه 🙃🙃🙃

مامان  فدات بشه بی صبرانه منتظر شنیدن صدای قلبتم عزیزدلم 😍😍😍
بانو خدا خیلی رحم کرد باز خوبه ریلکس برخورد کردی  چقدر بچه هات کوچیکن عزیزم خدا نگهشون داره

من به ریلکسی معروفم تو اطرافیان

فکر کن ماشین خریده بودیم پدر شوهرم زنگ زده میگه تو برو رانندگی کن تو خونسردی نمیترسی

آخه شوهرم یه کم ترسوعه 

خدایا فقط صبر  
مگه از جونم سیر شدم.تو که نمیدونی مردا چقد رو بچشون حساسن اگه بگم که دهنم سرویسه روزی ده بار باید ز ...

آره شوهر منم معلومه حساسه 

از حرفاش معلومه

سر همین حساسی هم ممکنه مشکل پیش بیاد برای سر کار رفتنم اگه تعهد نداشت عمرا قبول میکرد

همیشه خودم مهم ترم   
عزیزم کتابشو خوندی نظرتو اینجا بنویس که اگه قشنگ بود منم تهیه کنم.کتاب راز رو هم اگه هنوز نخوندی حتم ...

چشم عزیزم حتما ... اتفاقا کتاب رازو از خواهرم گرفتم که بخونم فک کنم کتاب خوبی باشه احتمالا تو مایه های کتاب 4 اثر فلورانس ...

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟

خانومای محترم این چیزی که گداشتم منظورم خوندن سوره مزمل ... شمام بخونید ... من اینو از جاریم شنیدم که میگفت خیلی خوبه و اینکه دیروزم تو یه تاپیک دیدم . همه با هم بخونیم که انشالله بهترین نتیجه رو بگیریم .

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟

🔹به زنه خبر میدن شوهرتو که فرستاده بودی مرغ بخره، تصادف کرد و مُرد!😱

🔸بهش میگن: حالا میخوای چیکار کنی؟😔

میگه: نمی‌دونم! خودمم شوکه شدم😨

شاید ماکارونی درست کنم😂

مگه از جونم سیر شدم.تو که نمیدونی مردا چقد رو بچشون حساسن اگه بگم که دهنم سرویسه روزی ده بار باید ز ...

منم قبلا همه چیو میگفتم

الان نمیگم ، آخه خیلی غر میزنه سر بچه و همیشه بحث داشتیم

مثلا میگه غذا خورد امروز میگم اره ☺ قبلا واقعیت رو میگفتم و همیشه مادر بودنم رو میبرد زیر سوال که بهش نمیرسی و حواست بهش نیست و ‌‌‌‌...😑