2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

205 بازدید | 14 پست

سلام اونایی ک زایمان طبیعی کردن بیان تعریف کنن چ جوریه خلی درد داره من خیلی میترسم از زایمان طبیعی خواستم ببینم واقعا ترسناکه یانه 

عشق نی نی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکوک ب ابریزش بودم ی شب تو زایشگاه موندم دوشب پیش الان انقدر میترسم که با فکر بهش زانوهام سست می ...

صدا جیغارو شنیدی؟😢

هرکی راجب زایمان طبیعی اپیدورال اطلاعاتی داره بهم بگه یه دنیا تشکر😘😘😘😘

منم زایمان طبیعی کردم اونقد ک‌بعضیا میگن وحشتناک‌نیس فقط اون یکساعت اخرش سخته 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
صدا جیغارو شنیدی؟😢

اره😩😩

تا من بودم سه نفر زاییدن یکیشون نیم ساعت بعد از اینکه رسیدن دو تا شونم تو طول دو ساعت ولی یکیشون از ساعت ۶ صبح تا یازده ک من اونجا بودم فقط داشت درد میکشید هیچکسم ب دادش نمیرسید

سلام عزیزم درد داره ولی اونقدری که بعضی ها میترسونن نه. قابل تحمله

من وقتی پریودمیشم خیلی درد میکشم قرص مسکن نخورم نمیتونم کاری کنم مامانم میگع اینونتونی تحمل کننی موقع زایمان میخوای چیکار کنی 

عشق نی نی      

بستگی به بدنت هم داره و اینکه تو خانواده تون و مادرت زایمانشون چجوری بوده اگه اونا سخت زا باشن احتمال زیاد شما هم همونجوری ما خانوادتن سخت زا هستیم من که مرگو به چشمم دیدم حاضرم بمیرم ولی دردشو دیگه تجربه نکنم

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  

درد داره ولی ن این ک غیر قابل تحمل باشه الان فاصله واژن تا مقعد شاید یه بند انگشتم نباشه اما وقتی ب ماه اخر بارداری میرسی فاصلش اندازه کف دست میشه  علاوه بر اون نه ماه بدن با باز شدن واژن مبارزه میکنه  تا دهانه رحم بتونه حداقل ده سانت باز بشه  .  

اما از دردهای زایمان   برای من مثل فشار اوردن کسی ب دلم بود شکمم سفت و شل میشد هر وقت سفت میشد درد داشتم اما ن در حدی ک جیغ و داد کنم  .  من ی مامای خصوصی داشتم ک دردهامو کنترل میکرد  ماشاژ میداد و این خیلی  تاثیر داشت  پیشنهاد میکنم حتما یه مامای خوش اخلاق همراهتون داشته باشید .  و شیش ساعت طول کشید تا زایمان کنم   . دهانه رحمم هم قبل زایمان سه سانت باز بود. 

استرس  داره نگرانی داره توی شرایطش ک قرار بگیری بدتر هم میشه اما واقعا از تصور ادم خیلی بهتره .  

وقتی ک نی نی رو بغل میگیری هرچی بوده فراموش میکنی مخصوصا اولین میک ک میزنه ب سینت و نمیتونه بگیره و نگران میشی . وقتی دارن اندازش میگیرن و تو همه هواست ب نی نی هست .  

ان شالله همه ب سلامت فارغ بشن . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
بستگی به بدنت هم داره و اینکه تو خانواده تون و مادرت زایمانشون چجوری بوده اگه اونا سخت زا باشن احتما ...

مادر من بقدری سخت زا بود ک مادربزرگم پشت در زایشگاه غش کرد اما من اصلا اینجور نبودم .  عمه هام راحت میزاییدن  منم همونجور بودم  . سخت بود درد داشت اما ن در حد جیغ و داد و گریه و فریاد .

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

کاربر سوره 11در مورد زایمان طبیعی خیلی چیزا نوشتن تو تاپیکشون مطالعه کنید خیلی خوبه

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی
2827
2791
2779
2792