2777
2789
عنوان

کم تحرکی😔😢😭

218 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من اومدم با خبرای بد...😢😢😢

آزمایش دادم منفی بود واس عقب افتادن پریودم سونوگرافی نوشت دکترم...شوهرمم گف کم تحرکی داره تعدادش خوبه ولی حرکاتش خوب نیست...😔دارو نوشت چه دارویی...کمیااااب و گروووون داروخونه به ۴.۵جا زنگ زد ۴۷۰تومن گفتن گف به یکی گفتم ارزونتر بیار ۳۰۰وخورده ای فردا یا پسفردا میاد...فعلا آمپولشو داد گرفتم....

دارم میمیرم خیلی ناراحت شدم حالا باید پیش شوهرمم باشم بگم ناراحت نشو خودم بدترم که😢😭😭😭بمیرم براش خسته از سرکار بیاد من چی بگم بهش😭😭

کسی تجربه اشو داره؟😔

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تا دلت بخواد از این تجربه های تلخ داشتم عزیزم اگه پیدا کردی عسل طبیعی زرده تخم مرغ محلی با شیر ب ...

دکتر گف گرمیجات بده بخوره میدونی گرمیجات ینی چی نمیدونم؟😔

دکتر گف گرمیجات بده بخوره میدونی گرمیجات ینی چی نمیدونم؟😔

نه دکتر دارو نوشت گفت سه ماه بعد باز برو ازمایش و سونو داروهاش گرون بود یه ماهی خورد بعد گفت من بچه نمیخوام منم که خودم مشکل دارم چیزی نگفتم بعد اینو یه نفر توی روستا اتفاقی به مامانم گفته بود یه ده سال پیش منم عسل ناب طبیعی به دستم رسبد این کاررو کردم دوباره به زور فرستادم ازمایش بده جوابش خوب بود دیگه نمیدونم تاثیر یه ماه دارو بود یا عسل ولی در کل خوبه

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش

عزیزم حتمن شوهرت رو ببر متخصص ارولوژیست. منم وقتی باردار نشدم و پیگیر شدم متوجه شدم کم تحریکی وخیلی کم اسپرمش کمه. دکترش گفت مشکلی نیست و برید یک ساله دیگه بیاین درست مشکلش رو تشخیص نداد وحتی یک داروی تقویتی هم نداد. ما نتیجه نگرفتیم و دکترمون رو عوض کردیم که فهمیدیم واریکوسل گرید1 داره.

نه دکتر دارو نوشت گفت سه ماه بعد باز برو ازمایش و سونو داروهاش گرون بود یه ماهی خورد بعد گفت من بچه ...

مرسی عسل طبیعی تازه گرفتیم پس بهش بگم حسابی اونو بخوره با شیر...دسترسی به تخم مرغ محلی ندارم متاسفانه

مرسی عسل طبیعی تازه گرفتیم پس بهش بگم حسابی اونو بخوره با شیر...دسترسی به تخم مرغ محلی ندارم متاسفان ...

برای کم تحرکی ویتامین 400 E روزانه و همچنین فولیک اسید5 یک عدد

تقریبا چهارساله که منتظر نی نی ام البته یکسال پیش یه سقط هفته 7 داشتم که بخاطر مشکل شوهرم بود.

من الان شوهرم شبی نصفی کلومیفن با یه سری داروهای ترکیبی استفاده میکنه. اتفاقا دارو هاشم گرونه

مرسی عسل طبیعی تازه گرفتیم پس بهش بگم حسابی اونو بخوره با شیر...دسترسی به تخم مرغ محلی ندارم متاسفان ...

اره بده تخم مرغ هم این لبنیاتی هستن شیر ماست محلی میفروشن اونا دارن

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
تقریبا چهارساله که منتظر نی نی ام البته یکسال پیش یه سقط هفته 7 داشتم که بخاطر مشکل شوهرم بود. من ال ...

ان شاالله ماهم نتیجه ببینیم و قسمت شه مامان شیم...♡