2777
2789
عنوان

به نظرشما

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
شاید پاچه ور... ست از آبروشون میترسن.شاید از خراب شدن زندگی پسرشون.شاید از پسرون...

ازپسرشون اره .ولی نه دراون حد که من دیدم باور کن خیلی میترسن .نمیدونم از چیش

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با كسايي كه با توهين حرف ميزنن ميونه ي خوبي ندارم مادر شوهر احترام براش واجبه حالا خواه ...

درسته

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
وای گفتی بقران .براش دولا میشن .میدونی چیه یه بار مادرشوهرم به برادرشوهرم گفت چرا زنت میاد اینجا کار ...

چ مادرشوهر پرویی داری... 

نه من نه جاریم میریم خونشون از جامون اصلا بلند نمیشیم , 

شاید من موقعه جمع کردن سفره دوتا پشقاب ببرم آشپزخونه بزارم ولی اون اصلا بلند نمیشه... 

استاتر من اول اینقدر خنگ بودم کار میکردم براشون ,اینقدر سو استفاده کردن ازم اگه تعریف کنم ها میگی خاک توسرت

وقتی دیدم جاریم اینجوریه و ازجاش بلند نمیشه و هفته ی یکبار میاد خونه مادرشوهرم  منم دقیقا هرکار جاریم میکنه رو میکنم ,یعنی یجوری الگوم شده  

فهمیدم باید مثل اون باشم تا با احترام باهام رفتارشه

منم دیگه هیچ کاری نکردم , و تاجایی که تونستم مثل اون هفته ی یکبار میرم خونشون , جاریم واقعا رفتارش عالیه ,همیشه دوست داشتم جای اون باشم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
چ مادرشوهر پرویی داری...  نه من نه جاریم میریم خونشون از جامون اصلا بلند نمیشیم ,  ...

منم مث کذت کار میکردم.الان حساب کار اومده دستم‌.جاری های من یه بشقاب غذاشونو میزارن همونجا بمونه.منم مث شما تازه به خودم اومدم

منم مث کذت کار میکردم.الان حساب کار اومده دستم‌.جاری های من یه بشقاب غذاشونو میزارن همونجا بمونه.منم ...

آفرین 

دقیقا هرکاری اون جاریت که گفتی میکنه رو شما انجام بده

ببین اولش یکم سخته و شاید خجالت بکشی ولی بعدش دیگه عادی میشه...      من اگه اول  یک روز نمیرفتم خونشون اینا میامدن چون طبقه بالاشونم انتظارداشتن هرروز برم خونشون , وقتی ۲ روز نمیرفتم میگفتن چرا نیامدی کجا بودی و دلیل میخواستن ازم

الان دیگه فهمیدم واسه آرامش زندگیم باید مثل جاریم باشم 

وقتی میگن چرا نیامدی یا کجا بودی  دیگه اصلا مهم نیست واسم و خجالتم نمیکشم اصلا میگم همین دوروار,یا خونه مادرم یا  حوصله نداشتم بیام  بیرون و این چیزا یا اصلا جواب نمیدم و لبخند میزنم ... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
آفرین  دقیقا هرکاری اون جاریت که گفتی میکنه رو شما انجام بده ببین اولش یکم سخته و شاید ...

ممنونم عزیزم