2777
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 21 پست
عزیزم موهات شکننده شده و موخوره داره یکم بخاطر همونه که بلند نمیشن تو تاپیکم کامل توضیح دادم هم درمو ...

متچکرم 💟

خداجونم قربونت برم ،مرسیییییی هرچیزی که خواستم بهم دادی ، مرسیییی که انقدر حواست به من هست ، خدایاشکرت 💕💕💕💕💕😭😭😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خانمهایی .ه موهاتون میریزه .علت اصلیش عدم جذب اهن و ویتامین ها در بدن هست.بخصوص اهن.

هرچقدم قرص اهن بخورید افاقه نمیکنه.چون جذب بدنتون نمیشه

راه حلش اینه که قرص ب1 بخورید. چون محلول در اب هست اضافیش از طریق ادرار دفع میشه پس نگران نباشین.ب1 باعث جذب اهن میشه. ظهرها ب 1 بخورید شب قرص اهن. مطمئن باشید بعد یه ماه دیگه نمیریزه

خانمهایی .ه موهاتون میریزه .علت اصلیش عدم جذب اهن و ویتامین ها در بدن هست.بخصوص اهن. هرچقدم قرص اهن ...

مرسی

خداجونم قربونت برم ،مرسیییییی هرچیزی که خواستم بهم دادی ، مرسیییی که انقدر حواست به من هست ، خدایاشکرت 💕💕💕💕💕😭😭😭