2777
2789
عنوان

پوشک ایرانی خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 3933 بازدید | 39 پست

الان جدیدا ظاهرا مولفیکس بیخود شده اخه قبل گرونی من سایز دوشو میبستم خوب بود

پسرم پی پیش چند مرحله اییه مثلا خیلی عذر میخام در عرض نیم ساعت سه بار میزنه. انگار یکمی باید منتظر بمونم تا ادامه اش بیاد به همین خاطر نمیتونم سریع عوضش کنم . در ضمن خیلی اوقات با همون یکبار هم که میزنه همون موقع بیرون میزنه از پوشک . 

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
مثل من😎...قبل گرونی مولفیکس خیلی خوب میزدن.. ببم از همه ارزون تره..البته نانسی و بارلی هم هستن .من ...

بارلی که تو دیجی کالا خوندم نظراتو همه ناراضی بودن ازش

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اما کیفیت کانفی خیلی بهتره

کانفی سایز بندیش عین مولفیکس یعنی برا بچه 7 کیلو سایز سه خوبه؟

مثل من😎...قبل گرونی مولفیکس خیلی خوب میزدن.. ببم از همه ارزون تره..البته نانسی و بارلی هم هستن .من ...

من ندیدم عصن تو فروشگاهها فقط مرسی مای بی مولفیکس زیاده ما تو رفاه و کوروش اینارو دیدیم ببمو کلی میگردیم تا بخریم چون ارزونتره از بقیه اونا زودتر تموم میکنن یا نمیارن تا مجبور شن اونارو بخرن رو دستشون نمونه

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچتون چن وقتشه

یک سالشه

بارلی وببم چطوره استفاده کردین

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

چگونه پوشک مناسب انتخاب کنیم؟ | بهترین پوشک کودک کدام است؟

یکی از بدترین ترس‌های مادران نم پس دادن پوشک کودک است. این مشکل معمولا از قسمت پشت پوشک ایجاد می‌شود چون معمولا پوشک خوب به کمر کودک نمی‌چسبد. در بسیاری از موارد، دلیل اصلی آن کیفیت یا سایز نامناسب پوشک است. اما استفاده از پوشک استاندارد و مناسب از این مشکل پیشگیری می‌کند.همان‌طور که برای انتخاب اقلام دیگر سیسمونی باید نکاتی را در نظر داشته باشیم،‌پوشک هم از این امر مستثنا نیست. با کمی امتحان می توانید یک پوشک مناسب برای کودک تان پیدا کنید. در این مقاله نکاتی را بررسی میکنیم که باید هنگام آزمایش کردن پوشک های مختلف، حواس تان به آنها باشد.

مطالعه ادامه مقاله👇👇👇👇👇

https://drluxe.ir/choose-a-good-diaper/

عزیزم من یک مطلب دیدم که بهترین پوشک های بچه رو معرفی کرده. لینکش و اینجا براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

رو لینک روبرو کلیک کنید: بهترین پوشک برای بچه

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟