liliiiijooom مدیر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست بچه ها روزای تخمک گزاریم نزدیکی داشتم الان یه هفته میگزره ولی کمر درد داشتم بادل درد مث درد پریودی یه وقتایی هم تیرمیکشید امروز گفتم بی بی چک بزنم ک زدم و منفی بود ینی حامله نیستم ؟یا ممکنه زود بی بی چک زده باشم ؟دوباره کی امتحان کنم بی بی چک؟؟؟ عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘 1397/10/01 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته۲ عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 1388 پس این کمر درد دل درد تیرکشیدن ها واس چیه عزیزم امیدوارم که نشانه های بارداری باشه. ولی اینا ممکنه واکنش بدن یا همون رحم به اسپرم باشه.
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1587 اخه واس دخترعمم یه هفته بعدجواب دادچون روز تخمک گزاریشومیدونس یه هفته بعد زدمثبت بود همیشه واسه هر چیزی یا کسی استثنا وجود داره ولی چیزی که در بیشتر افراد نشون میده باید درنظر بگیری تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 من ۶روزه عقب انداختم دیروز بی بی منفی بود..الان گل گاوزبان دم کردم نمیدونم چرا اینجوری شدم جلوگیری ط ... خب اول بی بی چک بزن مطمن شو حامله نیسی عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 همیشه واسه هر چیزی یا کسی استثنا وجود داره ولی چیزی که در بیشتر افراد نشون میده باید درنظر بگیری&nbs ... اخه من باید دوتا امپول بزنم بخاطرهمون عجله دارم اگ باردارنیستم ک امپولاموبزنم عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
parinaz_khanumam عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1133 بچه ها یه سوال اگه باردار باشم گل گاوزبان ضرر داره؟بخورم نخورم؟
سلنانانا عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 425 خیییلیی زود زدی عزیزم...من ۲ روز تاخیر هم منفی شد..اما روز سوم زدم مثبت شد..انشالله واست دو خط پررنگ خوشگل میفته..کمی صبر کن ❤️ لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1587 اخه بی بی منفی بود ببخشید عزیزم جلوگیری طبیعی منظورتون چه روشیه؟ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 اخه بی بی منفی بود ازمایش خون بده مطمن شو من دفعه قبل بارداربودم نمیدونستم داروی گیاهی خورده بودم سقط شد کورتاژشدم الانم اگ عجله دارم واس این ک میخام امپول بزنم میخام مطمن بشم باردارم یان عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
parinaz_khanumam عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1133 ببخشید عزیزم جلوگیری طبیعی منظورتون چه روشیه؟ یعنی ببخشید انزال بیرون بدن من انجام بشه🙈
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 خیییلیی زود زدی عزیزم...من ۲ روز تاخیر هم منفی شد..اما روز سوم زدم مثبت شد..انشالله واست دو خط پررنگ ... وای مرسی عزیزم منفی ک شد اصلاحالم انقد گرفته شد عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘
parinaz_khanumam عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 1133 خب اول بی بی چک بزن مطمن شو حامله نیسی دیروز زدم منفی بود
سلنانانا عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 425 وای مرسی عزیزم منفی ک شد اصلاحالم انقد گرفته شد نگران نباش و به خودت استرس نده ❤️😍 لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍
shaina97 عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 1587 یعنی ببخشید انزال بیرون بدن من انجام بشه🙈 پس امکان بارداریتون زیاده عزیزم اگه براتون امکانش هست آزمایش بدین تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی ............
liliiiijooom مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 887 بچه ها یه سوال اگه باردار باشم گل گاوزبان ضرر داره؟بخورم نخورم؟ توبارداری کلا داروی گیاهیی ضرر داره عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘