goleabi مدیر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14030 عنوان بشه دیگه چند انرژی منفی. اه | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست بخدا مریض شدم افسردگی شدید گرفتمبسکه انرژی منفی از این و.اون گرفتم یکم از خوشیاتون بگییدهمش دعوا بحث ناراحتی دلخوری😕😕😕😕😕 چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️ 1397/10/01 | 15:26 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیناپ عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 4617 استارتر خیلی عصبانی هستی فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
goleabi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14030 استارتر خیلی عصبانی هستی عزیزم بخدا قسم ب جان مامانم حالم خیلی بده بس ک اه و ناله شنیدم یا تجملات بیش از حدکاش حد وسط داشتیم چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️
ملیناپ عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 4617 عزیزم بخدا قسم ب جان مامانم حالم خیلی بده بس ک اه و ناله شنیدم یا تجملات بیش از حد کا ... من که اینستاگرام ندارماما تو همین سایت خییییلی از تاپیک ها هم باعث خنده و شادی می شهبس که همه دنبال یا پُز هستن یا آه و نالهمن هم البته روحیم حساسِ..و هیییچ وقت تاپیک های پر از غم رو وارد نمی شم فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
goleabi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 14030 من که اینستاگرام ندارم اما تو همین سایت خییییلی از تاپیک ها هم باعث خنده و شادی می شه بس که همه دن ... منم روحیم خیلی بد شده هم جسمم زود مریض میشه هم روح و روانم بهم می ریزه چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷♀️