2777
2789
عنوان

بشه دیگه چند انرژی منفی. اه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 48 پست

من که پر از انرژی مثبتم😊💙💚💛🧡🎉🎈🎊🎈🎉🎊

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درباره ولنتاین حرف بزنیم ؟؟ بالاخره یکی باید استارتشو بزنه تو سایت دیگه 😁😁🤪🤪

ن توروخدا. بذا دعواها و کادو نگرفتن های شب یلدا رو بشوریم بره پایین😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من اینجا از خوشی هام میگم اما متاسفانه متهم میشی به هزاران تهمتی که چشمات چهارتا میشه 😏اینجا فقط باید بحث خاله زنکی کرد و از مادرشوهر و خواهرشوهر نالید 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
اره بخدا  کاش اینجا تایپیکش توانایی گذاشتن اهنگ شادم داشت میومدیم وسط تو یه تایپیک قر میدادیم ...

من دیشب داشتم به همین فکرمیکردم

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
خودت ب خودت انرژی بده گلم یه اهنگ شاد بزار قر بده ب ارزوهات فک کن 

بخدا امروز دو نفر زنگ زدن خودمون از بحثاشون یا شوهراشون گفتن بخدا قسم حالم دگرگون شده 

شوهر بدبخت منم شب یلدایی نیورد باید بزنمش یا دعوا کنم؟ خوب دستش تنگه یکم گذشت خوبه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
کیه؟

خودمم نمی دونم

ولی یه خورده صبر کنیم  دونه دونه تاپیکاشو میزنن برامون😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اشتباه خوندی.گیش گیری گیدین ماشالا😂😂😂

یوخ 

گلن گدن ماشالا

گیریب چخان ماشالا😂😂😂😂

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ن توروخدا. بذا دعواها و کادو نگرفتن های شب یلدا رو بشوریم بره پایین😂😂

😁😁😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من اینجا از خوشی هام میگم اما متاسفانه متهم میشی به هزاران تهمتی که چشمات چهارتا میشه 😏اینجا فقط با ...

بگو کی بوده با جفت پا برم تو شکمش😅😅😅😅😅اسم بده فقط جنازه تحویل بگیر

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست