2777
2789
عنوان

کسی سینه اش تو شیردهی خون میاد؟

1458 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها من سینه ام زخم شده،به بچه بدم بخوره میک میزنه خون هم میاد،البته نه خیلی ولی باز خونه دیگه

چکار کنم؟

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم همینطور بودم زجر آوره 

قرص ویتامینeبخور اول بعد هم پماد ضد شقاق هیدرودرم از داروخانه بگیر یا کره دوغی بمال سر سینه ات 

سشوار بگیر رو سینه ات دردش کم میشه 

تا سه ماه ممکنه این حالت باشه پس دائما پماد بزن یا با کرع دوغی چربش کن در هر دو حالت هم نیازی به شستن قبل از شیر دهی نداره

اخه منم حواسم نبود سینم زخم بود اما متوجه خون نشدم فقط رو لباسای بچم دیدم بچه رو زیرو رو کردم فک میکردم از نافشه اخه 😅چطور خون میتونه از ناف به یقه برسه خدا میدونه

از ترسم همچین فکری‌کردم

اخه منم حواسم نبود سینم زخم بود اما متوجه خون نشدم فقط رو لباسای بچم دیدم بچه رو زیرو رو کردم فک میک ...

باز دادین بخوره؟چون باز زخم میشه تا جابیافته

سلام منم همینطور بودم زجر آوره  قرص ویتامینeبخور اول بعد هم پماد ضد شقاق هیدرودرم از داروخانه ...

هیدرودرم میزنم

اما الان چکارکنم؟بدم با خون بخوره؟به هرحال خون میاد تا جابیافته

سلام منم همینطور بودم زجر آوره  قرص ویتامینeبخور اول بعد هم پماد ضد شقاق هیدرودرم از داروخانه ...

شما شیر کمکی هم دادین؟من مامانم گفت شیرت شیرش نمیکنه

چون با اینکه زیر سینمه باز گریه میکنه

اره دادم اما قبل اینکه مک بزنه یکم میدوشیدم نک سینمو ماساژ میدادم قابل تحمل تر میشد

پس اگه خون بخوره مشکلی نداره؟

شما شیر کمکی هم دادین؟من مامانم گفت شیرت شیرش نمیکنه چون با اینکه زیر سینمه باز گریه میکنه

من به بچم میدم اما نه همیشه فقط بعضی قوتا که سیر نمیشه میدم چون سینهام ی روز شیر دارن ی روز نه