2777
2789
عنوان

بی بی چکم بعداز دوساعت دوخط شده

306 بازدید | 29 پست

دوستان سلام.من امروز شش روز هست ک از موعد پریودم گذشته.و همیشه به موقع پریود میشدم اما یک روز بعد تاخیرم بی بی مارک میکور زدم منفی بود اما هم ددیشب و هم امروز دوبار بی بی چک مارک روژان گذاشتم.و چندلحظه اول خط دوم نبود.اما بعدکه رفتم بندازم آشغالی دیدم هردوتاش خط قرمز پررنگ شده .بنظرتون باردارم؟؟کسی تجربه ای داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ روز به موعدم بی بی زدم بعد یساعت هاله انداخت باردار بودم 

باز فرداش ۱۰ مین هاله انداخت ازمایش دادم مثبت بوو

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها 

احتمال کمه من هم ۱۰ روز تاخیر میکردم فک میکردم باردارم اخرم میرفتم امپول میزدم تا پریودم بیاد بعد ۶ روز اگه باردار لاشی بلافاصله خط میفته

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
ببخشید منظورم مارک مدیکور

بله عزیزم بارداری واسه منم اینطوری شده بود اول مشخص نشد از ناراحتی گفتم بعدا میندازم اشغالی چند ساعت بعد رفتم دیدم یه خط دیگه هم انداخته ولی باز شک کردم چند روز بعد بی بی زدم مثبت شد و باردار بودم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

بعد خط پرنگ صد درصد بارداری

احتمالا همون موقع هاله انداخته شما نتونستی ببینی و گذشته پرنگ تر شده

میگن به هرچی‌بخندی سرت میاد..پولللللل خخخخ پپپپول ههههههههه پولللللللللللل هاها