2777
2789
نرقصید کلا عروس باید سنگین رنگین باشه:)

اتفاقا عروس باید باحال و پایه باشه از اول اون وسط باشه و مجلس و رو انگشت بچرخونه عروس باید انرژی داشته باشه تا مهمونا هم انرژی بگیرن سلایق متفاوته اما من اصلا از عروسی که مث یه تیکه یخ فقط می شینه بقیه رو نگاه میکنه خوشم نمیاد 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
نمیشه ک😑

اون شب شبه تو هس 

تا ميتوني برقص ول كن اين حرفا رو

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرقصید کلا عروس باید سنگین رنگین باشه:)

اونوقت چه عروسی گرفتنی داره؟؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نمیشه ک😑

ب هر حال قرار عروسیتون بهتون خوش بگذره

نمیارزه ب این اعصاب خوردیا واسه انتخاب آهنگ

هر کاریش ک کنید

بعده عروسیتون میگید ای کاش فلان آهنگو انتخاب میکردم

آسون بگیرید

take it easy:)

اتفاقا عروس باید باحال و پایه باشه از اول اون وسط باشه و مجلس و رو انگشت بچرخونه عروس باید انرژی داش ...

انقد بدم میاد این عروسا که خوابالوعن تو مجلس یه گوشه میشینن تا تموم شه انگار به زور اوردنش   

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
اتفاقا عروس باید باحال و پایه باشه از اول اون وسط باشه و مجلس و رو انگشت بچرخونه عروس باید انرژی داش ...

دقیقا منم.تو عقدم همش وسط بودم همه ام وسط بودن😐

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
من از همین الان اینه میزارم جلوم میرقصم هر روز خخخخ یهو پاهام کج میشه میشینم میخندم میگم وااای فکر ...

😂😂😂😂 منم اینه گذاشتم جلوم با همه اهنگا میرقصم استرس دارم ی وقت پخش زمین نشم😑😂

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜