2777
2789
عنوان

خجالت کشیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 36 پست

وقتی میگی دوس ندارم جالب نیس چون حتتتتما برای طرف مقابلت رفتار عجیبی بنظر میرسه. بهتره بگی میل ندارم یا بعدا میخورم اینطوری بهتره دیگه طرف هم گیر نمیده

اما اگه کسی بود که زیاد پاپیچ شد فقط وفقط لبخند بزن تا متوجه شه که زیادی داره اصرار میکنه

بنظرم فقط خودت میتونی اعتماد به نفست رو با تمرین بالا ببری. کاری ک دوس داری رو انجام بده تا به چشم دیگران آدم قدرتمندی به نظر برسی

وقتی میگی دوس ندارم جالب نیس چون حتتتتما برای طرف مقابلت رفتار عجیبی بنظر میرسه. بهتره بگی میل ندارم ...

درسسته

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من کلاس نمیذارم  روم نمیشه بخورم

من یه مُراجع آقا داشتم که مشکل شما رو داشت

واقعا برام جالب بود

مادرش همیشه تو کودکیش قبل رفتن به مهمونی و...کلی خوراکی میداده این بچه بخوره و تو مهمونی مودب بشینه و بگه نه من میل ندارم

خلاصه که این مادرا که بچه هاشون رو برای نمایش عمومی تربیت میکنن ،نمیدونن چه افتضاحی به بار میارن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
من یه مُراجع آقا داشتم که مشکل شما رو داشت واقعا برام جالب بود مادرش همیشه تو کودکیش قبل رفتن به م ...

مامان من اتفاقا یه سره سر این اخلاقم دعوام میکنه 

بچگیامم کاریم نداشت

مامان من اتفاقا یه سره سر این اخلاقم دعوام میکنه  بچگیامم کاریم نداشت

اون آقا به این دلیل دچار مشکل بود،همش اضطراب از قضاوت اطرافیان داشت

شما هم اضطراب دارید از خوردن در جمع غریبه 

حالا علتش باید بررسی بشه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اون آقا به این دلیل دچار مشکل بود،همش اضطراب از قضاوت اطرافیان داشت شما هم اضطراب دارید از خوردن ...

اره از خوردن تو جمع خجالت میکشم

منم هزار بار من به ماذرشوهرم اصرار داشت چایی برام بریزه تو نامزدی گفتم روزی یکی چایی بیشتر نمیخورم ...

مث منی😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤