2777
2789
عنوان

دق میکنم

260 بازدید | 11 پست

سلام....صب پاشدم رفتم دسشویی ،تف ک کردم از دهنم خون اومد دو سه بار ک تف کردم....دارم از ترس میلرزم ...شوهرم رنگش پرید.....ولی الان ک تف میکنم اصن خون نمیاد

😢😢😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکترخانمی.ممکنه علتش یه موضوع ساده باشه

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

احتمالا لثه هات حساس شدن...آروم مسواک بزن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
مصرف ویتامین ث رو بیشتر کن من تو حاملگی اینطوری شدم دکتر بهم قرص جویدنی ویتامین ث داد درست شدم 

ممکنه علائم بارداری باشه؟از موعدم گذشته...ترشح زیاااااد دارم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔