2777
2789
عنوان

دانشگاه

222 بازدید | 16 پست

سلام دوستای عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه و شب یلدای خوبی گذرونده باشید..

راستش دیشبی دوستام کلی عکس از سفره هاشون تو خابگاه دانشگاه کنار دوستاشون گذاشتن منم با حسرتو کلی غصه نگاه کردم الانم کلی دلم گرفته ...

منم دوس داشتم برم یه دانشگاه خوب و تو خابگاه کنار دوستام خوش بگذرونم ... ولی  با حال روحی بدی که داشتم و هیچ کس نبود ک از لحاظ روحی کمکم کنه نتونستم جای دیگه ای قبول بشم و تو شهر خودمون رفتم دانشگاه ... الان خیلی ناراحتم چی میشد شرایط منم مث بقیه بود و پارسال میخوندم تا الان ایجوری شکسته نباشم بخدا من زجر چیزایی کشیدم ک نقصیر من نبود ....

نمیدونم دیگه باید چیکار کنم😔😔😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دانشگاه یه پله برا موفقیت عزیزم خیلی ها بودن از دانشگاه های پایین ولی مفید تر بودن برا جامعه و موفق تر تو شغلشون ... یکی رو میشناختم کارشناسیشو پیام نور گرفت ولی ارشد و دکتری شو سراسری تهران قبول شد و خوند 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونام که توی خوابگاه هستن دوست دارن کنار خانواده باشن سخت نگیر یکم خوش بگذرون توهر شرایطی که هستی☺

اخه میدونی خانواده من کلا فرق دارن ن جایی بیرون میرن ن چیزی همش تو خونه دیشبم هیچ برنامه ای نبود همه هم زود خابیدن منم مگه چن سالمه بقیه رو میبینم دلم میخاد مث اونا باشم😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
دانشگاه یه پله برا موفقیت عزیزم خیلی ها بودن از دانشگاه های پایین ولی مفید تر بودن برا جامعه و موفق ...

حق با شماست ولی من دیگه طاقت و  تحمل ندارم حال روحیم ایقدر بده ک به زور کتاب رو باز میکنم فک کن از صب تا شب تو یه اتاق نشسته باشی

اخه میدونی خانواده من کلا فرق دارن ن جایی بیرون میرن ن چیزی همش تو خونه دیشبم هیچ برنامه ای نبود همه ...

دوستلی خوب پیدا کن خیلی خوش میگذره باهشون 

به فکر شغل پاره وقت هم باش یکم پول بیشتر کلی حال ادمو بهتر میکنه 

حال متکلم از کلامش پیداست
ای دلت چی میخواد..اگه ی شب خنده است‌ کلی دردسر هم باهاش هست...این ها فقط ی گوششه‌ .. 

والا همشون راضین 

دوستلی خوب پیدا کن خیلی خوش میگذره باهشون  به فکر شغل پاره وقت هم باش یکم پول بیشتر کلی حال اد ...

دوست چطوری پیدا کنم اخه منو میزارن دم دانشگاه سر ساعت هم میان دنبالم ... منو  دانشگا به زور میبرن اصن خودم تنها نمیزارن جایی برم هرچیم دادو دعوا کنم فایده نداره تو میگی شغل پاره وقت

عزیزم من خوابگاهیم ولی دلم بر خانوادم پر میزنه و نمیتونم هیچ لذتی از اینجا ببرم این خوشیایی ک میگی واسه ی لحظس بعدش دوباره تو میمونی ودلتنگی . شکر کن ک شهر خودتی 

یک سوره بخوان، مهریه ام کن غزلت را، من طاقت یعقوب ندارم، بغلم کن ...
عزیزم من خوابگاهیم ولی دلم بر خانوادم پر میزنه و نمیتونم هیچ لذتی از اینجا ببرم این خوشیایی ک میگی و ...

عزیزدلم شاید دلیلش این باشه که تو با خانوادت خیلی خوبی یا خانوادت خیلی باهات خوب بودن ..

ولی من.......

من تو زندگیم هیچ دلخوشی نداشتم و تمام وقت دارم گریه میکنم هیچ‌کس هیچ وقت کنارم نبوده و اسیرم تویه گوشه اتاقم ....

😔😔😔😔

هرچند كه خوابگاه هم خيلي دلتنگي داره 

ولي تا تجربش نكنيو خودت نبيني  فايدن نداره 

بنظرم از همين الان شروع كن تلاشتو بكن 

ان شالله ارشد سراسري تهران بياري(اگه خودت تهران نيستي) بياي خوابگاهي بشي 

البته نميدونم خودن كجاا هستي