2777
2789
عنوان

دیسک کمر دارم

994 بازدید | 15 پست

خیلی کمر دردم

از کجا معلوم میشه دیسک کمر دارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند. سال کمرم درد میکرد پایین کمرم تو. گودی

مخصوصا وقتی سرپا می ایستادم

بعد. از. استراحت خوب میشد

یکبار. نتونستم از. جا بلند. بشم رفتم دکتر. و ام ار ای فهمیدم دیسک بین مهره ام زده بیرون فقط ۲۲ سالم بود. متوجه شدم

الان چند سال باهاش کنار اومدم ولی خب درسال چند. بار. عود میکنه

منم چند. سال کمرم درد میکرد پایین کمرم تو. گودی مخصوصا وقتی سرپا می ایستادم بعد. از. استراحت خوب م ...

منم همینجوریم دقیقا گردنمم یکم پایین بگیرم سری درد میگیره.کمرمم سرپا با شم یا تکیه ندم به بالش همین قسمت پایین درد میکنه و میسوزه

ینی میگی دیسک دارم😖😖

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
منم همینجوریم دقیقا گردنمم یکم پایین بگیرم سری درد میگیره.کمرمم سرپا با شم یا تکیه ندم به بالش همین ...

والا منم همین شرایط داشتم یکم جلو ظرفشویی می ایستادم انگار. وسط کمرم داشت نصف میشد بعد. دراز میمشدم بهتر. میشد

چون سنم کم بود. همه مسخره میکردن

کار. سنگینم خیلی انجام ندادم ولی خب زد. بیرون دیکه

دکترم بری اول میگه باید. عکس بندازی

بدون عکس مشخص نمیشه

البته اگر. دفعه اول باشه ممکن اسپاسم عضلانی باشه به خاطر. سردی هوا و باد. خوردن

ولی اگر. مدت زیادی این شرایط داری ممکن دیسک باشه

البته من همیشه زمستون ها به خاطر. سردی هوا درد کمرم بیشتر. میشه

همش مراعات میکنم

چند بار. فیزیوتراپی کردم

الان شش ماه باردارم خیلی میترسم دوباره عود. کنه

شما چند. سالتونه

البته من همیشه زمستون ها به خاطر. سردی هوا درد کمرم بیشتر. میشه همش مراعات میکنم چند بار. فیزیوترا ...

23

ولی قبل زایمانم کمر درد خفیف داشتم

حالا بیشتر شده

راهکار های خونگی کارساز نشد براتون

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
23 ولی قبل زایمانم کمر درد خفیف داشتم حالا بیشتر شده راهکار های خونگی کارساز نشد براتون

منم بعد. از زایمان اولم بدتر. شدم و رفتم دکتر

غیر. از. استخر و فیزیوتراپی

ماساژ همون قسمت با روغن گنه گنه و زیتون و سیاه دانه و سقز

حالا هرکدوم قاطی یا به تنهایی فرقی نداره خیلی برام موثر

اول دوش اب گرم بعد. گرم نگه داشتن با کیسه اب جوش سریع بعدش ماساژ و دوباره کیسه اب جوس

بعد. هم استراحت از همه مهمتر گرم نگه داشتن و استراحت

ورزشم داره که دکتر. بهتون میده

همینا موثر. 

من هشت ساله با همین روش ها وقتی میگیره بهتر. میشم

والا منم همین شرایط داشتم یکم جلو ظرفشویی می ایستادم انگار. وسط کمرم داشت نصف میشد بعد. دراز میمشدم ...

اره منم دقیقا همینجوریم انگار وقتی وایمیستم خیلی بهش فشار میاد گودی کمرم دارم یه ذره

بعدش چیکار کردی؟؟

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
من یه تست رو خوندم نمیدونم چقد صحت داشته باش نوشته بود بخواب پاتو به هم بچسبون کم کم بیار بالا تا زا ...

به نظر من درسته چون. من حتی یک میلیمتر. هم نمیتونم پام تکون بدم از. روی زمین بلند. کنم

منم بعد. از زایمان اولم بدتر. شدم و رفتم دکتر غیر. از. استخر و فیزیوتراپی ماساژ همون قسمت با روغن ...

ممنون گلم بابت راهنمایی