2777
2789
عنوان

دست به زن کودکم

233 بازدید | 32 پست

با سلام پسر دو سال و نیمه ای دارم وقتی بچه های اینو اون وسیله هاشو برمیدارن میره میزنتشون بعد میگیره ازشون خیلی عصبیم میکنه کارش  اصلا تو خونه تنش نداریم و تا الان دعوای منو پدرشو ندیده نمیدونم این کارو از کجا یاد گرفته چیکار کنم از سرش بیفته

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام،  طبیعیه توی این سن از این کارها بکنن معمولاً 

به خاطر حس مالکیت و استقلال طلبیشونه 

و اینکه یکی از دوره های لجبازی، توی همین محدوده سنی شروع میشه و...

کم کم خوب میشه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یکی بهش یاد میده . دقت کن اینبار وقتی پیش عمه یا عمو یا مادرشوهرت تنهاست.  ببین چی میگن بهش&nbs ...

بچه های برادر شوهرم همو میزدن یاد گرفته نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم خوشحالم که میتونه حق خودشو بگیره

سلام،  طبیعیه توی این سن از این کارها بکنن  به خاطر حس مالکیت و استقلال طلبیشونه  و ...

امشب کله بچه برادر شوهرمو کوبید به در هی اومد ماشینشو برد فرار کرد اخر سر دید نمیده بهش رفت زد گرفت

امشب کله بچه برادر شوهرمو کوبید به در هی اومد ماشینشو برد فرار کرد اخر سر دید نمیده بهش رفت زد گرفت

به خاطر حس مالکیتشه و روی وسیله هاش حساسه، 

منم بچه هام وقتی کوچکتر بودن از این کارها میکردن.... 

بچه جاریت چند سالشه؟ 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خوشحال باش بابا . کتک میخورد خوب بود؟ اینکه میتونه از خودش دفاع کنه خیلی خوبه. فقط باهاش صحبت کن که یاد بگیره نزنه کسی رو. 

برادرزاده ی من انقدررررر موذیه که نگووووو. بدون دعوا درگیری همچین حقشو میگیره که بیا و ببین. 

امسال رفته پیش دبستانی 

گذاشتنش روی یک نیمکت تنهایی بشینه. بس که بغل دستیشو حرص میداد😂😂😂😂

مامانش مثل شما ناراحته ولی معلم گفته پسرت باهوشه بهش افتخار کن.  بچه های این مدلی زود موفق میشن و بیشتر مواقع مدیر و لیدرن 

من که فقط میخندم. میاد برام تعریف میکنه کارهاشو مثل یک آدم بزرگ  . راه و چاه هم میگیره. 😅😅😅

😂😂😂😂😂😂😂وای ببخشید. تصورش خیلی خنده دار بود . جاریت چی گفت؟ بچههه تخس چند سالشه؟ چطور اونا بی اجازه چیز میز برمیدارن عیبی نداره ؟ این بچه حرص بخوره عیب داره؟ همون کتک حقشونه😂😂😂😂

خوشحال باش بابا . کتک میخورد خوب بود؟ اینکه میتونه از خودش دفاع کنه خیلی خوبه. فقط باهاش صحبت کن که ...

اخی عزیزم خدا حفظش میکنه تو خونه بهش میگم میگه باشه نمیزنمش ولی وقتی میره اونجا یک‌اذیتش که کنن میزنه سریع جوری که زورشون نمیرسه بهش

تو این سن طبیعیه .مخصوصا بچه های تک فرزندی. شما به جای عصبی شدن. اگه یبار دیگه ببینی بچه ها رو کتک زد. همون اسباب بازی رو که خاطرش بقیه رو زد ازش بگیر. بگو چون کارت خیلی بد بود من هم تو رو تنبیه میکنم و این رو ازت می گیرم. و تا زمانی که یاد بگیری این کارت رو ترک کنی چیزهای دیگه ات رو هم ازت میگیرم. و پای حرفت هم بمون. و اگه تو رو هم میزنه. دستهاشو بگیر و بگو. ببین من زورم از تو بیشتره ولی من تو رو نمیزنم. تو هم باید یاد بگیری که برای بدست آوردن چیزی از زورت استفاده نکنی. و در آخر . تا زمانی که هم برای خودش و هم برای بقیه خطری نداشته باشه تو کار بچه ها دخالت نکن. بزار همدیگه رو بزنن. اینجوری هم یاد میگیرن از خوشون دفاع کنن هم یاد میگیرن مستقل باشن

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)