2777
2789
عنوان

من چم شده!!!

176 بازدید | 17 پست

بچه ها نمیدونم چرا اینحوری شدم توروخدا سرزنشم نکنید.منو همسرم همو دوست داریم.اما من همش توو گذشته زندگی میکنم و الان همیشه ب فکر مادیاتم.ما وضع مالی خوبی داشتیم اما الان بخاطر یه سری مسائل بشدت افت کردیم.من همش حسرت دوران مجردیمو میخورم.من دوران مجردیم با یه آقایی چند سال دوست بودیم و قرار بر ازدواج بود بماند ک پدرم سنگ انداخت ونشد.این آقا دیووونه ی من بود.یه پسر مهربون خوشتیپ پولدار تحصیلکرده ک خانواده سرشناسم داشت و ازخانواده ام خیلی بالاتر بودن.غیرتی بود پاک بود خیلیییی پاک.باورتون میشه ک از لحاظ مالی من ب بهترین بهترین شکل تامین بودم بهترین ماشین بهترین خریدها طلاوجواهرات حساب بانکی هر لحظه میخواستم پربود.پدرش شهید بود.این پسر فرشته ی آسمونی بود.شاید خیلیها باور نکنن.الان ک شوهرم ب این شرایط گرفتار شده همش ته دل میگم من اون شرایطو میخوام دلم میخواد برگردم ب اون موقع.من چمممم شده؟!چرا اینقدر پولکی شدم.شوهرم مظلومه مهربونه .حالا یه سری ایرادم داره .اما من الان متاهلم خودمو سرزنش میکنم.دلم اونروزا رو میخواد ک بی دغدغه همه چی در اختیارم بود‌.مغرور شده بودم!میدونم باید ب فکر این باشم ک خودم استقلال مالی پیدا کنم اما نیست کار.خیلیییی تلاش کردم.حالا ناراحتم ک فکرم نمیاد ب زمانه حال.میشه بدون سرزنش راهنماییم کنید؟میبخشید طولانی شد.چون نخواستم توو پستهای زیادی تایپ کنم ک اذیت شید

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همه این اقا خوب بوده چرا پدرتون مخالفت کرده؟؟؟😕

چون یه پاشو رو زمین میکشید .نقص مادرزادی.خیلی ب چشم نمیومد.از طرفی میگفتن ک همش سرکوفت میزنه بهت بعدها ک ما از شما بالاتریم.درصورتیکه اصلاااا اهل منت نبود .برای من خیلی کارا انجام داد بدون منت.مامانامون در جریان بودن ک باهمیم.پدرم میگفت من شغلشم دوست ندارم.نمیتونم بگم چ شغلی داشت.و یه سری دلایل دیگه

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
از کجا معلوم اگ بااون اقا ازدواج بودین همین خوشی ادامه دار بود؟؟

خب چند سال باهم بودیم خیلیییی حس خوشبختی داشتم.عاشقش نبودم ولی اون عاشقم بود

شاید پا قدم شما واسه شوهرتون خوب نیست

چرا اینجور فکر میکنی؟شوهر من وضع معمولی داشت بعد ازدواج با من پیشرفت کرد یهو بشدت افت کرد

شوهرت و دوست داری ؟ 

با اینکه یه سری اخلاقاش اذیتم میکنه اما دوسش دارم 

یه جورایی هم حس ترحمم دارم بهش

با اینکه یه سری اخلاقاش اذیتم میکنه اما دوسش دارم  یه جورایی هم حس ترحمم دارم بهش

به این فکر کن که اون آقا الان زندگی خودش و داره و توام زندگی خودت اون سختیای خودش و تو سختیای خودت اون دیگه به تو فکر نمیکنه و زندگیش می‌کنه و توام باید کنار همسرت پا به پاش بری و تو این زندگی و قبول کردی 

براش بجنگ به گذشته دیگه برنگرد

اگر به صلیب کشیده شده ای مسیح باش نه مترسک   
به این فکر کن که اون آقا الان زندگی خودش و داره و توام زندگی خودت اون سختیای خودش و تو سختیای خودت ا ...

توسط یکی از دوستام تا ۵ ماه پیش ازش خبر داشتم ک مجرده و همش پیگیره منه.اما دوستم میگفت ۵ ماهه از ایران رفته شاید برای همیشه.خب فکر لعنتیم همش میره ب سمتش😢

ببین اون آقا هر چقدرم عاشقت بوده تموم شد رفت هر چقدرم ثروتمند بوده تموم شده تو الان تو این شرایطی میخوای چیکارش کنی ؟ تغییرش بدی یا بشینی غصه گذشته رو بخورررری این داستان زندگی تو نذار با فکر کردن به گذشته داستانت بی رنگ و رو بمونه بلند شو تغیرش بده و به این فکر کن که اون آقا فراموشت کرده و همسرت تو رو‌خیلی دوست داره 

توسط یکی از دوستام تا ۵ ماه پیش ازش خبر داشتم ک مجرده و همش پیگیره منه.اما دوستم میگفت ۵ ماهه از ایر ...

خب رفته دیگه مطمئن باشه اگه خدا میخواست صلاحت و میدونستم الان تو در کنارش بودی پس بدون یک جای کار میلنگیده سعی کن شرایط زندگیت و به کمک شوهرت تغییر بدین و به اوج برسید