امشب شب یلدا دختر خواهرشوهرم بود و براش سور و سات یلدا اوردن چون عقد بود تو سفره اشون اش رشته انواع لواشک و کشک و البالو خشکه و کوفته و میوه خشک و اجیل وچیز کیک .... بود که براش اوردن ولی خانواده عروس نگفتن این زن حامله اس یکم حداقل از اش یا لواشک بدیم بهش موقع اومدن مادر شوهر خیلی ناراحت بود من خودم ناراحت نشدم اصلا هم دلم نخواست هیچکدومش را همه چیز شکر خدا تو خونمون هست البته یکم از البالو خسکه هاشو دلم خواست😐😐😐 ولی مادرشوهرم میگفت زن حامله چشمش افتاده به اینا یکوقت دلش خواست و حسایی از دستشون ناراحت شد به نظرتون حق با مادرشوهرم بوده ؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس برای چی دعوت میکنند ؟ خاک بر سر بیشعورشون سمت ما اگه حتی یه خانم معمولی رو هم دعوت کنند و پذیرای ...
نمیدونم ولی خودم اگه برای من اینا را می اوردن و زن حامله میدید از عذاب وجدان میمردم خودم همین خواهرشوهرم اومده بود خونم از شیرینی گذاشتم براش تو ظرف ببره برای پسر کوچولوش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹