2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برام ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 30 پست
مگه همونجا پذیرایی نکردن؟

نه برای عروس اوردن خانواده داماد تزیین شده خانواده عروس دست نزدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم حق باهاشون بوده یانه

ولی لطف مادرشوهرتونو میرسونه که به فکرتون بوده

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

[QUOTE=77577597]هر کدومو دلتون خواست بگین مادرشوهرتون بخره یا درست کنه چرا دلخور باشه نمیشه که از دیگران توقع داشت&n ...[/QUOTE

گفتم که دلم نخواست هیچ کدومش را

خوب مادرشوهرت چرا دلش بسوزه اگه میسوخت به دختر عزیزش میگفت یکم بده این زن حامله بخوره... غریبه هم نبوده دختر خودش بوده

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
مگه خونه دختر خودش نبود خب میگف برات میاورد

روش نشد موقع اومدن گفت برم برات یکم اششون را یگیرم گفتم نه

نه برای عروس اوردن خانواده داماد تزیین شده خانواده عروس دست نزدن

پس برای چی دعوت میکنند ؟

خاک بر سر بیشعورشون سمت ما اگه حتی یه خانم معمولی رو هم دعوت کنند و پذیرایی نکنند خون به پا میشه

تزیین کرده بودن رو قبرشون بذارن 

خدایا فقط ازت میخوام عروس و داماد با شخصیت و اصالت و با ایمان قسمت من کن تحمل ندارم

پس برای چی دعوت میکنند ؟ خاک بر سر بیشعورشون سمت ما اگه حتی یه خانم معمولی رو هم دعوت کنند و پذیرای ...

نمیدونم ولی خودم اگه برای من اینا را می اوردن و زن حامله میدید از عذاب وجدان میمردم خودم همین خواهرشوهرم اومده بود خونم از شیرینی گذاشتم براش تو ظرف  ببره برای پسر کوچولوش 

من اصلا تو خوراکی نیستم کع وای هوس کردم و ... خداییش هوس کردنام ماله سه ماهه اول بود الان خنثی هستم ولی مادرشوهرم شده بود کاسه داغتر از اش