2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

81 بازدید | 6 پست

دوستان قرص اورژانسی دوباربیشتر درطول سال بخوری دیگه جواب نمیده یعنی ؟؟؟

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

خواهرم الان پیامم داده که کاندوم پاره بوده متوجه نشدن تاحالا دوبارم قرص خورده الان بازم میتونه لوونژسترول اگه اشتباه نگم بخوره؟؟؟؟یااثرنداره

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا هر ماه جواب میده .شده من ماهی س تا خوردم 😣البته اوننننن اوایل ...ولی هر چقد زودبخوری شانست بیشتره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
خواهرم الان پیامم داده که کاندوم پاره بوده متوجه نشدن تاحالا دوبارم قرص خورده الان بازم میتونه لوونژ ...

اثر داره ولی برا خودش خیییییلی ضرر داره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اثر داره ولی برا خودش خیییییلی ضرر داره

ممنون عزیزم الان دوتاشو باهم بخوره؟؟؟