2777
2789
عنوان

شوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 83 پست

یادم رفت بگم، حیف که ازدواج کردی وگرنه اگه دوس پسر یا نامزدت بود میگفتم کات کنی. اینجور مردا ببخشید نمیدونم عقده چی رو دارن تا پدرتو در نیارن ول کن نیستن. من تجربشو داشتم طرف و شیفت دیلت کردم ولی متاسفانه همسرته شما نمیتونی خذفش کنی از زندگیت

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
اوهوم اگه گوش شنوا داشته باشه

به هر حال همه ما انسانيم و ناگزير از برقراي ارتباط با ديگران. بايد اول ارتباط برقرار كنيم و بعد منتظر نتيجه باشيم، شايدم نتيجه مطلوب ما رو نداشته باشه ولي ما نبايد دست از ارتباط برقرار كردن برداريم تو زندگي زناشويي. چون درغير اينصورت روابط سرد ميشه و مشكلات بزرگتري پيش مياد، خيلي از مشكلات رو ميشه با بحث و گفتگو دوستانه حل كرد. گذشته از همه عيوب و نواقص ، بانوان ايراني بانوان اهل زندگي هستند و انشاالله كه هميشه شاد باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار شوهرت که از لحاظ درک و شعور زیر خط فقره قطعا ولی شما چرا عکس دوستت و نشون دادی؟! مگه میشه؟! مگه ...

خب شوهرشونم بايد ادب رو رعايت كنن، نه اينكه از معصوميت اين خانوم سواستفاده كنن و راحت اظهار نظر كنن

به هر حال همه ما انسانيم و ناگزير از برقراي ارتباط با ديگران. بايد اول ارتباط برقرار كنيم و بعد منتظ ...

ممنوت

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

يه بار شوهرم عكس يه دختره رو بهم نشون داد تو فيس بوك ديده بود خدايي دختره محشر بود خيلي خوشكل بود يه پسر چندش هم بغل دستش وايساده بود 

شوهرمم گفت ببين اين دختره چه خوشكله من عصبي شدم ولي به روي خودم نياوردم خيلي ريلكس گفتم آره خيلي خوشكله دوس پسرشم خيلي جذاب و خوشتيپه 

شوهرمم انقد ناراحت شد داد زد گفت كجاي اين خوشتيپه 😂😂

ولي بعد از اون ديگه به هيچ دختري نگفته خوشكل 😉

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
هرچي طبيعيش خوبه ايشون مگه خودشون انتخابتون نكردن؟ پس بايد براي انتخاب خودش احترام قائل باشه

توی فامیل همه میگن خوشگلم ایراد خاصی ندارم اما شوهرم همیشه از دیگران تعریف میکنه اینجوری منم دلم یجوریه همش حس میکنم شاید ایرادی دارم روش نمیشه بگه ودلزده شده

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊
خب شوهرشونم بايد ادب رو رعايت كنن، نه اينكه از معصوميت اين خانوم سواستفاده كنن و راحت اظهار نظر كنن

اول حرفم گفتم دیگه

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
توی فامیل همه میگن خوشگلم ایراد خاصی ندارم اما شوهرم همیشه از دیگران تعریف میکنه اینجوری منم دلم یجو ...

مشكل از شما نيست از ايشونه. شما زيباترين زن دنيام كه باشي ايشون متأسفانه نظرشون به ديگرانه. ايشون بايد فكرشونو پروتز كنن