2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امشب با شوهرم قهرم اومدم خونه مامانم اینا مسافرت .مادرشوهرمم زنگ زد بهم تبریک یلدا بگه با اونم سرد حرف زدم گفت کی میایی .گفتم معوم نیست دوتا امتحانم دارم یکشنبه .اخییییی تاپیک نزدم دلم خنک شد اینجا گفتم 😈

منم با عشقم قهريم دو روزه دلم گرفته همه جي خيلي خوب بود ابجيام همه خونمون بودن الان رفتن ولي دل تنگشم دلم گرفته يه صلوات بفرسيد دلم اروم بشه

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

من امشب خونه مادربزرگ شوهرم دعوت بودم برادرشوهرم با شوهرم قهره به خاطر اینکه لج شوهرمو‌دربیاره به منم محل نمیده رسیدیم در خونه مادربزرگش جلو‌در بود تا مارو دید سریع رفت اونور شوهرم بهش برخورد گفت میریم یه ربع میشینیم برمیگردیم خونه گفتم ولش کن گفت نه به من محل نزاره مشکلی نیست ولی دوست ندارم جلو جمع به تو محل نزاره بعد اومدیم بیرون رفتیم رستوران و آجیل خریدیم اوندیم خونه الان تنهاییم شب یلدا 😔

من امروز همسر سابقمو دیدم..برام عروسکی ک دوران عقد خریدا بود رو اورد گفت کادو یلدات..تو ک بچه دار نمیشی لا اقل اینو بغل کن..3ساعت تو خیابونا قدم زدم و گریه کردم.بدترین یلدای عمرم بود امسال