2777
2789
عنوان

کسایی ک کیش رفتن

1070 بازدید | 15 پست

سلام ما فردا داریم میریم کیش

کدوم تفریحا عالیه و پیشنهاد میدید

و کدوم ساحل قشنگتره برا تفریحات

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

عزیزم حتما برو کشتی تفریحی . گشت صحرایی . غواصی . پاراسل .

و شاتل که عاااالیه .هیجاننن 

قلعه وحشت .

ولی من  تور گردی رو ندوس😌

😘برا سلامتی بچم و شوهرم و مامان و بابام صلواااات   اقایون درخواست ندین لطفا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم حتما برو کشتی تفریحی . گشت صحرایی . غواصی . پاراسل . و شاتل که عاااالیه .هیجاننن  قلعه ...

وای شاتل عکسش خیلی ترسناک بود😁

ممنونم عزیزم از راهنماییت

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
 کشتی آکوعریوم خوب نیست نرین پارک دلفینم بدک نیست پاراسل و غولصی خوبه

اره نظر خودمم اینه پارک دلفین و کشتی اکواریوم نریم

اون کشتی تفریح ک میگن شبا ساعت ۱۱ تا ۱ هست چطوره

میگن بزن و برقصه اینجور باشه دوس ندارم😁

كدوم هتل ميري

از طرف محل کار همسرم خونه میدن بهمون

اگه همرا خانم دارین پارک آبیش خیلی عالیه برین حتما

با همسرمیم

پارک دلفین اصلا نرین

ممنونم عزیزم 

کجا بریم😁

اگه هیجان ورقص و بزن و بکوب و جیغ جیغ😁دوسداری اون کشتی و کنسرت و اینا برو 

ن اینا با دوست حال میده ن همسر😁