hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 عنوان آزمایش بتا 181 بازدید | 7 پست سلامامپولhcg زدم روز ١٤ و١٥ بی بی چکم هاله انداختامروز روز ١٧ امپول بودبازم بی بی چکم هاله انداخت و پررنگ از اون دوتا بودموعدم سوم دیفردا برم آزمایش بدم یا زوده؟؟؟؟؟ برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟! 1397/09/30 | 21:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 برو بده من ۱۴ روز از امپولم گذشت و دو روز به موعدم مونده بود بی بی هاله انداخت از هولم سریع رفتم ازمایش که مثبت شد دوباره دو روز بعدش تکرار کردم که اکی بود تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 برو بده من ۱۴ روز از امپولم گذشت و دو روز به موعدم مونده بود بی بی هاله انداخت از هولم سریع رفتم ازم ... اخه بعضیا میگن زوده و حالا نرو وبتات پائینه و......... برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 اخه بعضیا میگن زوده و حالا نرو وبتات پائینه و......... نه بابا چه دلی داری توازمایش از بی بی دقیقتره وقتی بی بی نشون داده ازمایش که ۱۰۰% نشون میده تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 نه بابا چه دلی داری تو ازمایش از بی بی دقیقتره وقتی بی بی نشون داده ازمایش که ۱۰۰% نشون میده شما الان بارداری؟؟چه علائمی داری؟؟من خیلییی سرم درد میکنهبدنمم درد میکنه برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 شما الان بارداری؟؟ چه علائمی داری؟؟ من خیلییی سرم درد میکنه بدنمم درد میکنه تو اون یکی تاپیکت کلی صحبت کردیم با هم،بله دو هفتس که متوجه شدم باردارم ولی چون بدجور سرما خوردم نمیدونم علائم بارداری یا غلائم مریضی تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
hadis_ghavami مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 عجبببب برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!