2777
2789
عنوان

نیاوردن یلدایی

324 بازدید | 24 پست

من ۱۵ سال پیش عروسی کردم اولین سال  برام یلدایی نیاوردن هنوز هم تو دلمه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چرا نیاوردن؟

رسمشون بوده یا اختلافی پیش اومده بوده؟

به اینا نیس که، دیشب اولین یلدای من بودبرام اوردن که ای کاش نمیاوردن،مهم خوشبختی با همسره بخدا..

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ول کن بابا برای من با اخمو عقده اوردن اونم فقط همسرم خرید کرده بود برام 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چرا نیاوردن؟ رسمشون بوده یا اختلافی پیش اومده بوده؟ به اینا نیس که، دیشب اولین یلدای من بودبرام او ...

هیچ کدوم .پیچوندن. به اسم  راه دور و اینا. به پسرشون گفتن برا زنت کادو خریدی گفت نه گفتن براش بخر اونم برام یه برس خرید.آخه بیشعورا نگقتن این پول ته جیبش نیست براش یه پولی بفرستیم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اه اه اینقدر بدم میاد گله سال قرن بوق ببخشید ها کلی میگم ولی شأن آدم با گله های این مدلی پایین میاد

حسرت نمونده تو دلت که بدونی چقدر بده

غصه این چیزایی بی ارزش رو نخور دوستم دنیا کوتاهتر از ایناست که همش در حال غصه خوردن باشیم اونم به خاطر رفتارها و عقده بازیهای دیگران 

برا منم نیاوردن مادر شوهرم فوت کرده بود موقع ازدواج ما و خواهر شوهر بزرگم هم شوهرش مریض بود (سرطان )و من اصلا به دل نگرفتم و گفتم گرفتار بود 

ما اصلا رسم یلدایی نداریم . تازه دارم می‌شنوم این رسمو خوب شد گفتید الان مگه به شوهرم بگم این چند سالو جبران کنه😂😂😂😂 ولی خداییش از وقتی دخترم بزرگ شده میز یادا میچینیم الهی قربونش برم چقدرم ذوق میکنه هممونو به تکاپو داره. خود دخترم بزرگترین هدیه ی منه😍😍😘😘😍😍😘😘