oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 عنوان خمیر پیتزا 177 بازدید | 6 پست سلام دوستان،یلداتون مبارک💋برای تهیه خمیر پیتزا(من برای پیراشکی میخوام) با آرد مخصوصش(فکرکنم میگن سمولینا،که لوازم قنادی ها دارن) کسی میدونه نسبت مقدار آرد و آب و روغنش چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤ 1397/09/30 | 17:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 خمیر جادویی سایو درست کن عالیه عالی ❤وایسا براتون میزارم دستورشو یلداتون مبارک🍉🍉🍉🍉🍉🍉 من مامان شدم🥲
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 خمیر جادویی سایو درست کن عالیه عالی ❤وایسا براتون میزارم دستورشو یلداتون مبارک🍉🍉🍉🍉🍉🍉 ممنونم عزیزیلدای شماهم مبارک🍉🍉❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28982 دستور خمیر جادویی سایو جان هم پیراشکی باهاش عالی میشه هم پیتزا من مامان شدم🥲
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دستور خمیر جادویی سایو جان هم پیراشکی باهاش عالی میشه هم پیتزا ممنونم خانمی لطف کردین👍😍❤ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
dellaram عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 5201 دستور خمیر جادویی سایو جان هم پیراشکی باهاش عالی میشه هم پیتزا چیکار کنیم خمیرمون موقع پخت تو فر خشک نشه؟؟ رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
oshida مدیر استارتر عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دوستان یعنی هیچکس نمیدونه پیمونه شو؟ دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤