2789
عنوان

کیا مث منن

126 بازدید | 24 پست

امسال اولین یلدایی ک با شوهرم وخانوادشم هیچی خبری از کادو مراسم و ...هیچی نیست تازه شام درست کردن و وسایل چیدن همه چیزو انداختن گردن من جاریمم اومده مث خانما نشسته پشت سرش هی غیبت میکنن جلو روش قربون صدقش میرن .ب شوهرم گفتم مگ من کلفتم درست کنم بزارم اون کوفت کنه مثلا من تازه عروسم اونم نمیشه چیزی بش گفت درجا توپش پر میشه میگه ناراحتی ببرمت خونه بابات ن تو بیا اینجا ن من میام اونجا تا زمان عروسیمون...میدونم بد نوشتمو نامفهوم ولی خواستم ب یکی گفته باشم ....

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی مراسم نمیخوان بگیرن برات؟مگه اونا نباید نباید دعوتتون کنن و براتون مراسم بگیرن یا بیان خونه شما ...

ن هیچ خبری از مراسم نیست من پیش شوهرم گفتم چند روز پیش گفت مادرم اینا میگن ما ازین رسما نداریم

چه اشکالی داره خونه و خونواده شوهرته دیگه غر نزن...منم دسر و اینا همش درست میکنم خونه مادرشوهر جاریمم بچه کوچیک داره فقط میشینه ولی وختی میبینم از دستپختم جلوی اون تعریف میشه و همشو میخورن کیف میکنم😜✌

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

حرفي از كادو و اينچيزا زدي؟  بهش بگو امسال سال اوله و ديگه تكرار نميشه بنظرم برو تو جمع اعلام كن، بگو امسال سال اول يلدايي من بود و شما بمن احترام نزاشتين عيبي نداره ميگذره ولي از حالا تا هميشه هيچ وقت از من انتظار احترام نداشته باشين چون نديدم كه بزارم همشم برو عكساي اينايي كه شب يلداييشونو عكس ميزارن تازه عروسن نشونشون بده، ببين اگه رك حرفتو نزني ديگه كارازكار گذشته ديگه فرصتش پيش نمياد

چه اشکالی داره خونه و خونواده شوهرته دیگه غر نزن...منم دسر و اینا همش درست میکنم خونه مادرشوهر جاریم ...

جاری من خیلی بیشعوره بچه کوچیکم نداره اخه این همه ادم هست خواهرشوهرم مادر شوهرم جاریم باید از من توقع داشته باشن ک ۵ماهه عروسشون شدم تازه

حرفي از كادو و اينچيزا زدي؟  بهش بگو امسال سال اوله و ديگه تكرار نميشه بنظرم برو تو جمع اعلام ك ...

اره همین کارو میکنم حالشونو میگیرم ولی آدم باید شوهرس پشتش باشه من الان فهمیدم بجز پدر مادر کسی پشت ادم نیست