2777
2789
عنوان

اپیلیدی یا موم؟

177 بازدید | 10 پست

کدومش رو بخرم اپیلیدی رو بخرم یا موم خشابی با دستگاهش؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

من هر دوتاشو دارم هیچکدوم و استفاده نمیکنم😁همش تیغ دیگه میخوام برم اپلاسیون

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر دوتاشو دارم هیچکدوم و استفاده نمیکنم😁همش تیغ دیگه میخوام برم اپلاسیون

تیغ خیلی زود به زود در میاد.

من بندانداز برقی واسه صورتم داره یبار یه تیکه از دستم رو امتحانی زدم خیییلی خوب بود تا چندوقتم در نمیومد

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

من هردوشو دارم ...موم خشابی بنظر من کثیف کاری زیاد داره شتید بخاطر اینه که کسی نیس برام بزنه ولی خب من یبار دست و پا همه جارو زدم خوب بود

اپلیدی راحت تره درد داره ولی دیگه میبینی بیکاری ورش میداری دست به کار میشی.من فقط واسه دستم اپلیدی استفاده میکنم بقیه جاهام پودر موبر

💖
من هردوشو دارم ...موم خشابی بنظر من کثیف کاری زیاد داره شتید بخاطر اینه که کسی نیس برام بزنه ولی خب ...

ساق پاهات رو چی اونا رو با اپیلیدی نمیزنی؟

شنیدم اپیلیدی دفعه های اول درد داره بعدش مو نازکتر میشه دردش کمتره درسته؟

والا منم هم خشابي دارم هم دستگاه موم گرم كن و اپليدي 

اما دستگاه موم گرم كن براي من باصرفه تره و با وجود اون دو تا هميشه اين رو استفاده ميكنم 

بعضي مواقع هم اپليدي 

خشابي كثيف كاري نداره اما اگه تموم شد بايد منتظر گرم شدنش باشي و زودي هم تموم ميشه 

اما تو دستگاهي بركت موادش خيلي بيشتره و هميشه گرمه معطلت نميكنه 

در كنارش اپليدي هم خوبه براي مو  ريزا 

ساق پاهات رو چی اونا رو با اپیلیدی نمیزنی؟ شنیدم اپیلیدی دفعه های اول درد داره بعدش مو نازکتر میشه ...

من موهام خیلی ضخیمه واسه دستم که استفاده کردم خیییلی بهتر از پودر و تیغ و .... هم پراکنده در میاد هم دارن نازک تر میشن.ساق پارو تا الان جرات نکردم بزنم😁

💖
من موهام خیلی ضخیمه واسه دستم که استفاده کردم خیییلی بهتر از پودر و تیغ و .... هم پراکنده در میاد هم ...

من فقط ی بار جرات کردم کل بدنمو بزنم اونم همزمان اخ اوخ میکردم اشکم در میومد بس ک تیغ زدم موهام کت و کلفت شده کل بدنم دون دون قرمز شد اولین بار و آخرین بارم بود

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
من فقط ی بار جرات کردم کل بدنمو بزنم اونم همزمان اخ اوخ میکردم اشکم در میومد بس ک تیغ زدم موهام کت و ...

بعدش کرم بعد از اصلاح سینره بزنی سریع التهاب پوست میره

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!