2777
2789
عنوان

لیزر صورت

221 بازدید | 7 پست

سلام خانما پوست من خیلی خرابه جوش. جای جوش.لک.چروک.افتادگی خلاصه خیلی بده این عیوب با لیزر برطرف میشه؟ اثرات لیزر چه مدت میمونه؟همیشگیه؟

😍😍خدایا شکرت

هزینه اش زیاده باید خیلی خرج کنی ...بله لیزرهایی هستن که یه جلسه اش نزدیک به میلیونه خیلی هم خوب اثر می‌گذارند...دکتر خوب برو هرچند هزینه اش زیاد باشه ولی ارزش داره...چند سالتونه؟ با کرم و ورزش و ماسک خوب نمیشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هزینه اش زیاده باید خیلی خرج کنی ...بله لیزرهایی هستن که یه جلسه اش نزدیک به میلیونه خیلی هم خوب اثر ...

33سالمه ماسک استفاده کردم فایده نداره اگه اینجوریه که هزینه هاش زیادن ندارم

😍😍خدایا شکرت
33سالمه ماسک استفاده کردم فایده نداره اگه اینجوریه که هزینه هاش زیادن ندارم

لیزر آر اف فراکشنال رو گوگل بزن ببین هزینه هایش چقدره...این لیزر هم برای جای جوش و لک صورت عالیه هم چروک...جزو جدیدترین انواع لیزر هست که تاثیرش بعد یکی دو جلسه به وضوح دیده میشه

عزیزم ۳۳ که سن بالایی نیست نباید چروک آنچنانی داشته باشی که...شاید زیادی حساس شدی 

لیزر آر اف فراکشنال رو گوگل بزن ببین هزینه هایش چقدره...این لیزر هم برای جای جوش و لک صورت عالیه هم ...

نه عزیزم من نسبت به سنم پوستم زیادی بد میزنه هرکی می‌بینه قشنگ سنم را یه پنج سالی بیشتر میگه اینجوری ناراحت میشم.در ضمن خیلی ممنون که اومدی تاپیکم جواب دادی

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم من نسبت به سنم پوستم زیادی بد میزنه هرکی می‌بینه قشنگ سنم را یه پنج سالی بیشتر میگه اینجوری ...

عزیزم قربونتون برم به پوست نیست که...حساس نشو زیاد..ولی درمانهای خونگی و ماسک‌ها شاید اثر سریع نداره ولی طولانی مدت اثر خوبی میده که ماندگاره...ماسک تخم شربتی رو امتحان کن من چند روز پیش تو یه تاپیک خواندم در موردش ..امتحان کردم خیلی خوب بود...از این تخم شربتی های سیاه که تو آب پف میکنن..می‌ذاری قشنگ پف کنه با آب کم غلیظ بشه بعد اگه خواستی یه قاشق عسل هم بزن ..در حالت خوابیده بمال به صورتت نیم ساعت بمونه...برا من که خیلی خوب بود...برا لیزر هم اگه واقعا میخوای خرد خرد پول جمع کن دور از چشم شوهر..بعد برو لیزر کن..ایشالا که پوستت هم خوب بشه ازش راضی باشی

عزیزم قربونتون برم به پوست نیست که...حساس نشو زیاد..ولی درمانهای خونگی و ماسک‌ها شاید اثر سریع نداره ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم فدات که اینقدرمهربونی.

😍😍خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792