2789
عنوان

3 قلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 49 پست
قبل تو یه تاپیکت گفتی دوقلو وای چی شد سه قلوشد  انشاالله سالم باشن

اره تا دیروز فک میکردم دوتا هستن.توی شیش هفتگی گفته بود،ولی دیروز نه هفتگی رفتم سونو سه تا بودن.تو شیش هفتگی قل سوم دیده نشده بود

خداوندا مرا اولادبسیاری عطا فرماکه درراه حسینت لشکری ازخون من باشد.

خیلی خوشحال شدم برات واسه منم دعا کن خدا بهم ۲قلو بده😃 ان‌شاءلله هر سه تاشون صحیح و سلامت به د ...

مرسی مهربون،ان شاالله.من ازته دلم ازخدا دوقلو خواستم وبهم حتی یدونه بیشتر داد،ان شاالله توهم مراد دلت میرسی🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای جانم عزیزم سه قلو . ان شاءالله که زایمان خوبی داشته باشی . فقط و فقط و فقط استرس نداشته باش که از ...

مرسی عزیزم،ان شاالله.خیلی برای سلامتیشون دعا کن🙏

مبارکت باشه عزیزم😍 منم خدا میخاد بهم دوقلو بده انشالله😂😂😂😂😂😂😂😂

مرسی،ان شاالله سالم وصالحش🙏

استارتر دخترن؟

هنوز معلوم نیست،دوتاشون صدای قلبشون مثل هم بود،اون یکی فرق داشت.دعا کن سالم باشن🙏

هنوز معلوم نیست،دوتاشون صدای قلبشون مثل هم بود،اون یکی فرق داشت.دعا کن سالم باشن🙏

ایشاالله ک سالم سالم وخوشگل خوشگلن ،اصا نگران هیچی نباش

برای منم دعا کن تنبیلی وکیستام برطرف شه

وای عزیزم انشاالله سالم و سلامت بغلشون کنی  جنسیتشون چیه این زندگی ها😍

مرسی از دعای قشنگت مهربون،ان شاالله.معلوم نیست هنوز.ولی احتمالا دوتاشون ی جنسه ویکیشون ی جنس دیگه.فقط سالم باشن وخوب رشد کنن🙏 

ایشاالله ک سالم سالم وخوشگل خوشگلن ،اصا نگران هیچی نباش برای منم دعا کن تنبیلی وکیستام برطرف شه

اصلا ناراحت نباش منم قبلنا تنبلی تخمدان داشتم وازوقتی وزنمو اوردم پایین وورزش کردم کاملا خوب شد.ایشالا ب زودی زود دامنت سبز میشه🙏

مرسی از دعای قشنگت مهربون،ان شاالله.معلوم نیست هنوز.ولی احتمالا دوتاشون ی جنسه ویکیشون ی جنس دیگه.فق ...

انشالله عزیزم 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
عزیزم.خدا حفظشون کنه.برای منم دعاکن.کالسکه برای سه قلو اصلا نیست.خیلی وزنت اضافه شده؟فعالیت دار ...

ببخشید همسانن یا نا همسان؟ کیسه ها و جفت شون یکیه یا نیست؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
ببخشید همسانن یا نا همسان؟ کیسه ها و جفت شون یکیه یا نیست؟ 

نا همسانن عزیزم،جداهستن

وزنم نه طبیعیه یعنی خودم چاق نشدم فقط شکمم بزرگ شده فعالیتتمم معمولیه

عزیز شما سرکلاژ شدی؟سرویکست چنده؟