2777
2789

من ۵ساله ازدواج کردم  ولی اوایل بیدار میشدم صبحونه شوهرم میدادم بعدش اماده میشدم میرفتم دانشگاه همه کلاسامو صبح برمیداشتم ناهار بیرون یه چیزی میخوردم میومدم خونه شام درست میکردم یا کارامو انجام میدادم که شب بریم بیرون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنامه شبت چیه هر روز خونه رو تمیز میکنی پس خونت همیشه تمیزه

اره شوهرم خیلی حساسه به خونه وتمیزی..بعدظرف ناهارمیشورم یکم میخابم بعد بلن میشم اهنگ میزارم یکم میرقصم بعدشام میزارم بعدشام فیلم نگامیکنیم میوه میخوریم.میخابیم☺

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚

ما باهام سرکار میریم

ولی پنج شنبه ها کخ من خونم اون میره سرکار بیدار میشم باعم صبحونه بخوریم بعدش کتاب میخونم یکی دو ساعت بعد میرم بیرون یا با دوستام یا تنها

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

من تا یک خابم بعدش ک بیدار میشم کارامو انجام میدم

شوهرم تو اداره صبونه میخوره

معمولا شام میپزم واسه ناهارم نگه میدارم😊

اگه خیلی حوصله داشته باشم نهار میپزم

کلا با نهار مشکل دارم

خدایا ببخش اگر گاهی گم میکنم راهت را...
الان ک دانشگاه نمیری چی برنامت چیه ورودی چ سالی هستی  من ۹۳

الانم دانشجوام یه ترم مونده ارشدم تموم شه 

صبح بیدار میشم صبحانه میخوریم اگه کلاس داشته باشم میرم دانشگاه نداشته باشم میخوابم تا ظهر ناهارم معمولا غذایی که شب قبل درست کردم گرم میکنم یا یه چیز سبک میخورم عصر میرم پیش مامانم یا اگه کاری داشته باشم میرم بیرون یا با دوستام و دختر خالم و..... یا درس میخونم 

شوهرم میاد شام میخوریم اخر هفته هاام معمولا میریم بیرون