سلام بچه ها من پوستم سبزه اس شوهرم پیله کرده برو موهاتو نقره ای کن من کلا دوبار موهامو رنگ کردم هر دوبار خوشش نیومد کلا میگه موهات مشکی خیلی قشنگن حالا پیله کرده برو موهاتو نقره ای کن 😓
چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
چه باحال خوبه که گرفتار انتخاب نیستی اون تز میده برات حالا برو رنگ کن شاید بهت اومد ولی فکر کنم همیشه با آرایش باید باشی
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون پوستت سبزه ست برو ارایشگاه و بگو موهاتو دکلره کنه. به پایه 9 برسونه. حتما تاکید کن پایه 8 یا 9 برسونه.
بعدش رنگ نسکافه ای شماره 7 بخر .اگه میتونی مارک پلو شماره 7/47 رو بگیر. با اکسیدان 9 در صد. بزار 35 دقیقه رو موهات بمونه. بعد با شامپو نرم کننده موهاتو بشور. شامپو دیگه ای نزن تا سه روز. وقتی موهات خیسه اصلا نگران نشو و اهمیت نده به رنگش. کاملا خشکش کن و بعد نگاه کن. کاملا خشک . فوق العاده میشه و چون سبزه ای خیلی ناز میشی.من روی موهای عروسای سبزه ام همین رنگو میزارم.